Fortsätt till huvudinnehåll

Måndag

Har varit en riktigt trevlig måndag. Vi hade lite saker vi måste shoppa, så vi bestämde att vi far till Helsingfors. Så där åt vi en god lunch på Maya bar&grill, sen blev de kaffe på Roberts café och efter det shoppade vi lite.
Molly fick av sin farfars far presentkort till Stockman som namgivnigspresent. Så vi gick till Stockman och shoppade lite kläder och leksaker åt Molly. Name it och Benetton är nog två av mina favorit märken, så det blev lite kläder av de märkena.
När vi kom hem var det tid att fixa middag, och till middag blev det rödspätta med stekta grönsaker och äggsås! Nami!!

På Maya blev det biff

Och  fårköttbullar, båda var riktigt goda!

Måste ta lite kaka med kaffe, citroncheescake, slurp!

När Molly inte sov, så lekte hon nöjt i vagnen

Leksakerna vi köpte, en Mimmi "väska" som har många intressanta knappar och ljud. Och ett "ring torn" ( vet inte riktigt vad jag skall kalla det).

Blev lite bodyn, byxor, tröjor och byxor

Vår middag

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…