Fortsätt till huvudinnehåll

Molly

Molly är snart 6 månader. Och hennes personlighet kommer mer och mer fram. 

Molly är en jätte social, har varit det från första början. Hon älskar uppmärksamhet och vill gärna ha det så mycket som möjligt. Ibland blir det till och med lite jobbig, man får inget gjort. Men nu när Valter är hemma så är det lite lättare. Nu har hon nog börjat klara av att leka med sig själv lite längre tider, men nog skriker hon till alltid med gämna mellanrum när hon vill att man skall komma och leka med henne.
Nyfiken är hon också, älskar att titta runt och följa med vad som händer. Vi åkte tåg förra veckan och hon var vaken så jag tog upp henne och hade henne i famnen, och det var helt klart något av det bästa hon visste. Massor nytt och intressant att se på.
Energisk är hon med, ibland undrar jag varifrån hon får all hennes energi. Hon ligger och sprattlar och pratar i ett när hon är vaken. Hon blir sur om hon inte får ligga och sprattla. "Prata" är nog också det bästa hon vet. Massor olika sårters ljud kommer det ut från henne och högt också. Prutt ljud är det hon är bäst på. Hon kan hålla på och prutta med munnen så spottet bara flyger om henne. 
Men det bästa med henne är nog det att hon är så glad, nästan hela tiden. Hon skrattar och smailar så gott som hela tiden. Alla som träffar henne frågar också att är hon alltid så här glad. Hennes söta lilla smail brukar också charma alla hon träffar. 
Men ett temperament har hon också. Det är nog sällan hon skriker, men när hon skriker så är det högt, nästan så att man tror att fönstrena skall spricka. Och hon vet nog också vad hon vill, för hon säger nog snabbt till om hon inte är nöjd!

Men kort kan man nog säga att Molly är en väldig glad, lätt och social bebis. Enligt mig den bästa bebisen man kan ha! 

Min lilla sötnos

Mammas lilla charmtroll


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…