Fortsätt till huvudinnehåll

Molly

Molly är snart 6 månader. Och hennes personlighet kommer mer och mer fram. 

Molly är en jätte social, har varit det från första början. Hon älskar uppmärksamhet och vill gärna ha det så mycket som möjligt. Ibland blir det till och med lite jobbig, man får inget gjort. Men nu när Valter är hemma så är det lite lättare. Nu har hon nog börjat klara av att leka med sig själv lite längre tider, men nog skriker hon till alltid med gämna mellanrum när hon vill att man skall komma och leka med henne.
Nyfiken är hon också, älskar att titta runt och följa med vad som händer. Vi åkte tåg förra veckan och hon var vaken så jag tog upp henne och hade henne i famnen, och det var helt klart något av det bästa hon visste. Massor nytt och intressant att se på.
Energisk är hon med, ibland undrar jag varifrån hon får all hennes energi. Hon ligger och sprattlar och pratar i ett när hon är vaken. Hon blir sur om hon inte får ligga och sprattla. "Prata" är nog också det bästa hon vet. Massor olika sårters ljud kommer det ut från henne och högt också. Prutt ljud är det hon är bäst på. Hon kan hålla på och prutta med munnen så spottet bara flyger om henne. 
Men det bästa med henne är nog det att hon är så glad, nästan hela tiden. Hon skrattar och smailar så gott som hela tiden. Alla som träffar henne frågar också att är hon alltid så här glad. Hennes söta lilla smail brukar också charma alla hon träffar. 
Men ett temperament har hon också. Det är nog sällan hon skriker, men när hon skriker så är det högt, nästan så att man tror att fönstrena skall spricka. Och hon vet nog också vad hon vill, för hon säger nog snabbt till om hon inte är nöjd!

Men kort kan man nog säga att Molly är en väldig glad, lätt och social bebis. Enligt mig den bästa bebisen man kan ha! 

Min lilla sötnos

Mammas lilla charmtroll


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…