Fortsätt till huvudinnehåll

Molly

Molly är snart 6 månader. Och hennes personlighet kommer mer och mer fram. 

Molly är en jätte social, har varit det från första början. Hon älskar uppmärksamhet och vill gärna ha det så mycket som möjligt. Ibland blir det till och med lite jobbig, man får inget gjort. Men nu när Valter är hemma så är det lite lättare. Nu har hon nog börjat klara av att leka med sig själv lite längre tider, men nog skriker hon till alltid med gämna mellanrum när hon vill att man skall komma och leka med henne.
Nyfiken är hon också, älskar att titta runt och följa med vad som händer. Vi åkte tåg förra veckan och hon var vaken så jag tog upp henne och hade henne i famnen, och det var helt klart något av det bästa hon visste. Massor nytt och intressant att se på.
Energisk är hon med, ibland undrar jag varifrån hon får all hennes energi. Hon ligger och sprattlar och pratar i ett när hon är vaken. Hon blir sur om hon inte får ligga och sprattla. "Prata" är nog också det bästa hon vet. Massor olika sårters ljud kommer det ut från henne och högt också. Prutt ljud är det hon är bäst på. Hon kan hålla på och prutta med munnen så spottet bara flyger om henne. 
Men det bästa med henne är nog det att hon är så glad, nästan hela tiden. Hon skrattar och smailar så gott som hela tiden. Alla som träffar henne frågar också att är hon alltid så här glad. Hennes söta lilla smail brukar också charma alla hon träffar. 
Men ett temperament har hon också. Det är nog sällan hon skriker, men när hon skriker så är det högt, nästan så att man tror att fönstrena skall spricka. Och hon vet nog också vad hon vill, för hon säger nog snabbt till om hon inte är nöjd!

Men kort kan man nog säga att Molly är en väldig glad, lätt och social bebis. Enligt mig den bästa bebisen man kan ha! 

Min lilla sötnos

Mammas lilla charmtroll


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Sommaren i bilder