En lunch vi äter väldigt mycket är ungefär som en omelett, men vi gör den lite på vårt egna sätt. Vi äter det flera gånger i veckan. Det bästa med den är att man kan sätta vad man vill i den, beroende lite på vad man har hemma i skåpena.
Det vi alltid sätter i omeletten är lök, vitlök och chili. Sen beror det alltid lite på. Men oftast så är det till exempel, bacon, chorizo, tonfisk, olika sorters grönsaker så som paprika, sockerärter, zuchini och sen kan man också sätta någon slags ost, getost eller fetaost.
Men det som gör det till en lite annorlunda omelett är att vi sen "rör om äggena" lite som när man gör en äggröra. Vi brukar göra på tre ägg så bruka det räcka bra till oss båda. Så helt på slutet kläcker man äggena i stekopannan och sen med stekspaden så "rör" man om äggena.
Så gott, så lätt, snabbt går det också och som sakt så länge man har ägg hemma så kan man göra de!
Det vi alltid sätter i omeletten är lök, vitlök och chili. Sen beror det alltid lite på. Men oftast så är det till exempel, bacon, chorizo, tonfisk, olika sorters grönsaker så som paprika, sockerärter, zuchini och sen kan man också sätta någon slags ost, getost eller fetaost.
Men det som gör det till en lite annorlunda omelett är att vi sen "rör om äggena" lite som när man gör en äggröra. Vi brukar göra på tre ägg så bruka det räcka bra till oss båda. Så helt på slutet kläcker man äggena i stekopannan och sen med stekspaden så "rör" man om äggena.
Så gott, så lätt, snabbt går det också och som sakt så länge man har ägg hemma så kan man göra de!
Kanske inte ser så gott ut, men tro mig det är det. |
Kommentarer
Skicka en kommentar