Fortsätt till huvudinnehåll

Sommarlista

Tänkte fylla i en sommarlista som jag har hittat på min syster Hanna:s blogg.


Vilka är de tre första sakerna du kommer att tänka på när du hör ordet SOMMAR?


Sol, skärgård och glass

Vilken smak på glassen beställer du?


Hmmm... Beror lite på mitt humör. Tycker om att testa nya smaker. Men till favoriter hör väll kanske, kinuskinöt eller choklad

Sia eller ingman?


Har aldrig hört talats om sia så måste säga Ingman

Var tillbringar du helst din lediga kväll?


Om jag inte skulle vara med Molly sku det vara på en terass med ett glas vin och något trevlig sällskap, Men annors så på lande, eller på soffan hemma med Valter och en bra film. 

Smörgåstårta- najs eller bajs?


Ingen dera, jag äter om det finns, men inte hör de till det bästa jag vet, men helt okej är det.

Var hittar man dig en regning dag?


Innomhus, antingen leker jag med Molly eller så läser jag någon bra bok.

Vilken blir årets sommarplåga?


Vet inte... Har lyssnat jätte lite på radio på sistone.

Vilket är ditt bästa tips för att koppla av i sommar?


Att vara ute i skärgården.

Skall du resa någonstans i sommar?


Nej, inte längre än till lande.

Den ultimata sommarmaten för dig...


Grillat kött med nypotatis, tomatsallad eller kålsallad. Och jordgubbar!

När tar du första doppet?


Normalt skulle jag ren ha gjort det, men nu när jag ammar så vågade jag inte senast jag var på landet. Men om vattnet nu är varmare så går jag nog helt säkert!

Beskriv din idyllsommar?


Att få vara på lande med familjen och äta och dricka gott!

Avslutningsvis: nämn tre saker du ser fram emot med sommar 2016!


- Få vara med familjen
- Få äta god mat
- SolKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…