Fortsätt till huvudinnehåll

Träning

Efter graviditeten så är inte min kropp helt den samma som den var före. Magen är lösare och jag gick upp ett par kilo. Vill mer en gärna bli av med mina extra kilon och få en fastare mage.
 På hösten så gick jag på promenad med Molly ungefär 2-3 gånger i veckan. Men konstigt nog nu på sommarn när det är fint väder så har det blivit stopp med det. Har blivit helt störd på mig själv för jag nu bara har skjutit upp det hela tiden.

Men idag fick jag mig iväg och träna. I vårt husbolag finns det ett litet gym, finns bara några maskiner. Men där finns en gå maskin och en cykel, och det klarade jag mig med. Så Valter fick bli med Molly och jag gick ner till gymet. Cyklade i ungefär 25 min och så gick jag på gå maskinen kanske i 15 min. Sen gjorde jag också lite magmuskler med mamma mage appen. Laddade ner mamma mage appen före sommarn och började jätte flitit, men sen slutade jag helt plötsligt.
Men nu har jag bestämt mig jag skall skärpa mig. Försöka ens komma iväg två gånger i veckan skulle vara bra!!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…