Fortsätt till huvudinnehåll

Ut till skärgården!

Imorgon skall vi iväg till Valters lande ute i Åbolands skärgård, Så skönt att komma iväg, hoppas bara det fina vädret håller i sig. Men det ser lovande ut i alla fall.
Det är nog en av de bästa sakerna med sommar att få komma ut till skärgåden. Jag skulle aldrig orka vara hemma hela sommarn. Så skönt att få komma iväg från all vardagsstress, få komma ut till lugnet och tystnade. Hemma blir det så lätt att man bara blir och slö tittar på tv, eller spelar något på ipaden och slösurfa. Men på landet finns de ingen el, så ingen tv och dessutom på Valter lande fungerar inte internett så bra så blir inte så mycket slösurfande och spelande heller, ( Så tyvär kommer nu bloggen att lida i en vecka, men har några inlägg som nog kommer dyka upp under veckan.)
Men nu tror jag i alla fall jag har packat allt. Är jätte svårt att packa till Molly, hur mycket kläder behöver hon riktigt? Med bebisar vet man aldrig om det kommer någon kakkaolycka eller något annat. Nåmen jag tror nog vi har med så hon skall klara sig, både om det är varmt eller kallt.

Men imogon bilr det först tandläkare för mig och sen kör vi direkt iväg!

Fina sommar kvällar är nog någt av det bästa på sommarn

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Sommaren i bilder