Fortsätt till huvudinnehåll

Ut till skärgården!

Imorgon skall vi iväg till Valters lande ute i Åbolands skärgård, Så skönt att komma iväg, hoppas bara det fina vädret håller i sig. Men det ser lovande ut i alla fall.
Det är nog en av de bästa sakerna med sommar att få komma ut till skärgåden. Jag skulle aldrig orka vara hemma hela sommarn. Så skönt att få komma iväg från all vardagsstress, få komma ut till lugnet och tystnade. Hemma blir det så lätt att man bara blir och slö tittar på tv, eller spelar något på ipaden och slösurfa. Men på landet finns de ingen el, så ingen tv och dessutom på Valter lande fungerar inte internett så bra så blir inte så mycket slösurfande och spelande heller, ( Så tyvär kommer nu bloggen att lida i en vecka, men har några inlägg som nog kommer dyka upp under veckan.)
Men nu tror jag i alla fall jag har packat allt. Är jätte svårt att packa till Molly, hur mycket kläder behöver hon riktigt? Med bebisar vet man aldrig om det kommer någon kakkaolycka eller något annat. Nåmen jag tror nog vi har med så hon skall klara sig, både om det är varmt eller kallt.

Men imogon bilr det först tandläkare för mig och sen kör vi direkt iväg!

Fina sommar kvällar är nog någt av det bästa på sommarn

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…