Fortsätt till huvudinnehåll

Välkommen till min lilla blogg!

Jag skrev en blogg för några år sen men slutade efter en stund för att jag tappade inspirationen. Men nu tänkte jag ge bloggandet en ny chans.

Mitt liv går för tillfället ut på att amma, byta blöjor och mysa med min underbara dotter Molly som föddes den 7.2.2016. Jag kommer säkert skriva en hel del om mamma livet och bebisar.
Kommer säkert också skriva mycket om mat. Älskar mat i alla former. Både att laga och äta mat är något av det bästa jag vet. Jag och min pojkvän Valter älskar att göra mat tillsammans, vi testar ofta på nya saker, och gott blir det alltid. Ibland känner jag mig lite bortskämd för vi alltid äter så god mat. Sen måste man också ha något gott vin till den goda maten. Vin tycker jag också är väldigt intressant, att fundera på vad som passar, och testa på nya viner.

Jag tror det här blir bra som första blogginlägg.

Min lilla sötnos!
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Sommaren i bilder