Fortsätt till huvudinnehåll

Äntligen!

Äntligen skall Valter få sin hand opererad och troligtvis fixad, (eller han har ren fått den opererad, fick den klockan 9, men han är kvar på sjukhuset ännu, kommer hem efter 16). Han har varit sjukskriven sen maj, pgr av att han har på något sätt överansträngt den när han jobbar som kock. Tyvärr så kommer inte den här operationen vara 100% säker, läkaren rekomenderar att han inte skall jobba som kock mer. Det är väldigt synd, för han hade just blivit färdig utbildad kock och han älskar att jobba med det. Men nu är det bara att börja fundera ut vad han skulle villa göra istället.
Det kommer säkert bli ganska tufft nu i alla fall ett par veckor. Valter kommer säkert inte få bära/lyfta Molly på ett tag, och det är hans högra hand och han är högerhänt. Så jag kommer få ta hand om Molly helt själv, kan inte ens lämna dom två en stund ensam. Och sen måste jag säkert hjälpa Valter med ganska mycket. Men några super tuffa veckor och sen får man hoppas att hans hand är bra så han kan göra allt normalt igen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…