Fortsätt till huvudinnehåll

Äntligen!

Äntligen skall Valter få sin hand opererad och troligtvis fixad, (eller han har ren fått den opererad, fick den klockan 9, men han är kvar på sjukhuset ännu, kommer hem efter 16). Han har varit sjukskriven sen maj, pgr av att han har på något sätt överansträngt den när han jobbar som kock. Tyvärr så kommer inte den här operationen vara 100% säker, läkaren rekomenderar att han inte skall jobba som kock mer. Det är väldigt synd, för han hade just blivit färdig utbildad kock och han älskar att jobba med det. Men nu är det bara att börja fundera ut vad han skulle villa göra istället.
Det kommer säkert bli ganska tufft nu i alla fall ett par veckor. Valter kommer säkert inte få bära/lyfta Molly på ett tag, och det är hans högra hand och han är högerhänt. Så jag kommer få ta hand om Molly helt själv, kan inte ens lämna dom två en stund ensam. Och sen måste jag säkert hjälpa Valter med ganska mycket. Men några super tuffa veckor och sen får man hoppas att hans hand är bra så han kan göra allt normalt igen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Sommaren i bilder