Fortsätt till huvudinnehåll

God morgon!

Hann inte skriva något inlägg igår. Var mycket som skulle göras, kassarna skulle packas upp, tvätt skulle tvättas och så var vi på fest på kvällen. Vi var på festen utan Molly, första gången vi lämnade henne längre än någon timme. Hon fick vara med mormor och morfar och dessutom hennes kusin T som är fyra månader. Allt hade nog gott helt bra, hon hade vari lite gnällig och skrikit i början, men hon hade inte riktigt villa varken äta eller sova på hela dagen. Men sen hade mormor fått i henne en stor portion med gröt och så hade hon blivit glad och nöjd.
Lite små skrämmande var det nog att lämna Molly för första gången. I alla fall när hon inte hade varit lite små gnällig och krånglig hela dagen. Men jag litade på att mina föräldrar skulle klara av det,  dom har ändo uppfostra tre flickor. Men jag tittade nog ofta på telefonen om det skulle vara så att de skulle ha ringt. Men de gjorde dom inte!
Så nu när man första gången haft barnvakt åt Molly så tror jag att det är lättare att fara i väg på lite tumis tid med Valter. Jag skulle ändå villa försöka att i alla fall en gång i månaden få lite tumistid. Behöver inte vara någon flera timmars grej eller något dyrt. Men ens något få hitta på tillsammans.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…