Fortsätt till huvudinnehåll

God morgon!

Hann inte skriva något inlägg igår. Var mycket som skulle göras, kassarna skulle packas upp, tvätt skulle tvättas och så var vi på fest på kvällen. Vi var på festen utan Molly, första gången vi lämnade henne längre än någon timme. Hon fick vara med mormor och morfar och dessutom hennes kusin T som är fyra månader. Allt hade nog gott helt bra, hon hade vari lite gnällig och skrikit i början, men hon hade inte riktigt villa varken äta eller sova på hela dagen. Men sen hade mormor fått i henne en stor portion med gröt och så hade hon blivit glad och nöjd.
Lite små skrämmande var det nog att lämna Molly för första gången. I alla fall när hon inte hade varit lite små gnällig och krånglig hela dagen. Men jag litade på att mina föräldrar skulle klara av det,  dom har ändo uppfostra tre flickor. Men jag tittade nog ofta på telefonen om det skulle vara så att de skulle ha ringt. Men de gjorde dom inte!
Så nu när man första gången haft barnvakt åt Molly så tror jag att det är lättare att fara i väg på lite tumis tid med Valter. Jag skulle ändå villa försöka att i alla fall en gång i månaden få lite tumistid. Behöver inte vara någon flera timmars grej eller något dyrt. Men ens något få hitta på tillsammans.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…