Fortsätt till huvudinnehåll

Molly 6 månader

För exakt 6 månader klockan 19.23 föddes Molly. Där efter har det varit den bästa och mest spännande tiden i mitt liv. Att få se henne växa och utvecklas är det bästa jag vet. 
Fortfarande är hon nog en nöjd och glad bebis. Hon äter riktig mat, fyra måltider brukar hon få i dagen och ibland till och med lite fruktpure som en femte. Ammande har minskat betydligt, hon är inte intresserad av bröstet. Måste alltid "locka" henne till brösten så hon tar det. Men det passar mig i och för sig för jag hade tänkt sluta amma vid 6 månader. 
Lite rytm börjar vi nog ha, eller beror på när hon vaknar på morgonen så kan man bra räkna ut ungefär hur dagen blir. De senaste veckorna har hon vaknat allt från mellan 5-7 på morgonen, sen brukar hon oftast somna vid 19.30-20 och där i mellan brukar hon sova 3-4 dagsömnar som varar allt från 20 min till 2 timmar. Mellan dagsömnarna brukar hon vara vaken ungefär 2-3 timmar. 
När man sätter ner henne på golvet så backar hon och far till sidan, men framåt kommer hon nog inte riktigt. Men nära är hon nog, tror inte det kommer ta länge före hon börjar ta sig framåt. 


Kommentarer

  1. Grattis för de 6 första månaderna.Du verkar ha lyckats väldigt bra med allt. Duktiga du. Det kommer å går ju bra å mindre bra tider.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…