Fortsätt till huvudinnehåll

Dagarna dom bara går

Alltså dagarna går så sjukt snabbt förtillfället, hinner inte alls med och känns som jag inte alls hinner göra allt som jag borde. Vi är ren i mitten av september, så det betyder att det är jul snart, och i december kommer jag att börja jobba igen. Inte mycket men ett par turer i vecka, blir vårdledig då och det är så lite pengar man får, så lite extra pengar behövs.

Men känns som jag stiger upp och sen är det kväll igen, vi har haft program nästan varje dag och det får nog dagarna att gå snabbare. Men det känns som att ett dygn är helt för kort, skulle vilja att det sku finnas några fler timmar på ett dygn, så kanske jag skulle hinna göra lite mer.

Men nu ska jag titta på gårdagens avsnitt av svenska idol och sen måste jag gå och sova.

Förra veckan fick Molly testa på att gunga för första gången, och det var super roligt


Vi var hos Valters pappa och äta middag på måndagen, och ganska så fin utsikt har dom

Molly har ett lite speciellt sett att hoppa i hoppgungan, lyfter upp benen och blir och dingla i luften 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…