Fortsätt till huvudinnehåll

Lilla jag

Tänkte göra en liten lista om mig själv, vad jag tycker om mm, så att ni får veta lite om mig.

Favorit mat:

Tycker om nästan all mat, och har kanske inte riktigt någon favorit rätt. Men jag älskar kött i alla former, skulle aldrig kunna bli vegetarian. 

Favorit färg:

Ljusröd och pink

Drömm yrkte:

Jag tycker jättemycket om att jobba som servitris, men inom branchen skulle jag nog jättegärna villa jobba som sommelier, är intresserad av viner.
Men annors så skulle jag nog tycka psykolog skulle vara ett jätteintressant jobb, i alla fall ugndomspsykolog

Favorit tv-serier:

Oragne is the new black, sveriges paradise hotel, walking dead, sex and the city

Rött- eller vittvin:

Helt klart vitt, har först de senaste åren börja tycka om röda viner, och då måste jag ha mat till om jag skall dricka det.

Nämn tre bra saker om dig själv:

Snäll, glad och omtänksam

Nämn tre dåliga saker om dig själv:

Kan vara ganska lätt irriterad, gör ibland små saker till mycket större än vad de är och stressar kanske lite för ofta

Drömmar:

Som de flesta så drömmar jag om att vinna på lotto och bli miljonär så man sku ha råd att köpa ett stor hus, kunna shoppa massor och resa. Men tyvärr är det bara en drömm...
Sen hör nog också att öppna en egen restaurang till mina drömma, men det är en så jätte svårt att få en restaurang att gå på pluss, så tyvärr tror jag att de också bara får vara en drömm...

Favorit kläder:

Jag följer inte så mycket mode, klär mig mest i sånt som är skönt och jag känner mig bekväm i. Men en normal outfit för mig är, jeans, t-skjorta och någon snygg tröja.

Favorit böcker:

Har ingen favortbok, men tycker om att läsa spännande böcker, deckaren älskar jag. Men en bokserie jag nog tycker om var true blood.

Hurdan musik lyssnar du på:

Jag lyssnar på det mesta. Oftas lyssnar jag på radio extrem. Men favorit genre är nog rock, gammal rock hevy, som tex. AC/DC, Alice Cooper, Scorpions, KissKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Äntligen några dagar ledigt

Äntligen har jag flera dagar ledigt från jobbet, och måst nog säga att det är ganska skönt. Känns som jag inte gjort något annat än jobbad sen jag kom tillbaks på semester.
Dessutom har vi inte så mycket inplaner så tänker faktist bara njuta av att vara med familjen och göra det vi känner för. Snart blir det ändå dagisstart och mera jobb så måste föröska njuta av tiden vi har tillsammans så länge vi kan.

Idag har vi varit på 1,5-års granskningen på rådgivninge, och Molly har vuxit fint, hela 8999 g och 77 cm lång. Sen har vi också varit på besök hos min kompis Annika, det är nog jätteroligt att vi har barn i samma ålder, och jag hoppas verkligen Molly och Annikas flicka M blir bra vänner. Jag och Annika har nämligen kännt varandra sen vi var ungefär 2-3 år. Så det skulle vara jätteroligt om Molly och M blir bästa kompisar. För tillfälle värkar det i alla fall gå bra, de är ganska snälla med varandra i alla fall, hehe.
Nu är Valter och Molly ute på promenad och jag passar på att blogga…