Fortsätt till huvudinnehåll

Lilla jag

Tänkte göra en liten lista om mig själv, vad jag tycker om mm, så att ni får veta lite om mig.

Favorit mat:

Tycker om nästan all mat, och har kanske inte riktigt någon favorit rätt. Men jag älskar kött i alla former, skulle aldrig kunna bli vegetarian. 

Favorit färg:

Ljusröd och pink

Drömm yrkte:

Jag tycker jättemycket om att jobba som servitris, men inom branchen skulle jag nog jättegärna villa jobba som sommelier, är intresserad av viner.
Men annors så skulle jag nog tycka psykolog skulle vara ett jätteintressant jobb, i alla fall ugndomspsykolog

Favorit tv-serier:

Oragne is the new black, sveriges paradise hotel, walking dead, sex and the city

Rött- eller vittvin:

Helt klart vitt, har först de senaste åren börja tycka om röda viner, och då måste jag ha mat till om jag skall dricka det.

Nämn tre bra saker om dig själv:

Snäll, glad och omtänksam

Nämn tre dåliga saker om dig själv:

Kan vara ganska lätt irriterad, gör ibland små saker till mycket större än vad de är och stressar kanske lite för ofta

Drömmar:

Som de flesta så drömmar jag om att vinna på lotto och bli miljonär så man sku ha råd att köpa ett stor hus, kunna shoppa massor och resa. Men tyvärr är det bara en drömm...
Sen hör nog också att öppna en egen restaurang till mina drömma, men det är en så jätte svårt att få en restaurang att gå på pluss, så tyvärr tror jag att de också bara får vara en drömm...

Favorit kläder:

Jag följer inte så mycket mode, klär mig mest i sånt som är skönt och jag känner mig bekväm i. Men en normal outfit för mig är, jeans, t-skjorta och någon snygg tröja.

Favorit böcker:

Har ingen favortbok, men tycker om att läsa spännande böcker, deckaren älskar jag. Men en bokserie jag nog tycker om var true blood.

Hurdan musik lyssnar du på:

Jag lyssnar på det mesta. Oftas lyssnar jag på radio extrem. Men favorit genre är nog rock, gammal rock hevy, som tex. AC/DC, Alice Cooper, Scorpions, KissKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…