Fortsätt till huvudinnehåll

Lilla jag

Tänkte göra en liten lista om mig själv, vad jag tycker om mm, så att ni får veta lite om mig.

Favorit mat:

Tycker om nästan all mat, och har kanske inte riktigt någon favorit rätt. Men jag älskar kött i alla former, skulle aldrig kunna bli vegetarian. 

Favorit färg:

Ljusröd och pink

Drömm yrkte:

Jag tycker jättemycket om att jobba som servitris, men inom branchen skulle jag nog jättegärna villa jobba som sommelier, är intresserad av viner.
Men annors så skulle jag nog tycka psykolog skulle vara ett jätteintressant jobb, i alla fall ugndomspsykolog

Favorit tv-serier:

Oragne is the new black, sveriges paradise hotel, walking dead, sex and the city

Rött- eller vittvin:

Helt klart vitt, har först de senaste åren börja tycka om röda viner, och då måste jag ha mat till om jag skall dricka det.

Nämn tre bra saker om dig själv:

Snäll, glad och omtänksam

Nämn tre dåliga saker om dig själv:

Kan vara ganska lätt irriterad, gör ibland små saker till mycket större än vad de är och stressar kanske lite för ofta

Drömmar:

Som de flesta så drömmar jag om att vinna på lotto och bli miljonär så man sku ha råd att köpa ett stor hus, kunna shoppa massor och resa. Men tyvärr är det bara en drömm...
Sen hör nog också att öppna en egen restaurang till mina drömma, men det är en så jätte svårt att få en restaurang att gå på pluss, så tyvärr tror jag att de också bara får vara en drömm...

Favorit kläder:

Jag följer inte så mycket mode, klär mig mest i sånt som är skönt och jag känner mig bekväm i. Men en normal outfit för mig är, jeans, t-skjorta och någon snygg tröja.

Favorit böcker:

Har ingen favortbok, men tycker om att läsa spännande böcker, deckaren älskar jag. Men en bokserie jag nog tycker om var true blood.

Hurdan musik lyssnar du på:

Jag lyssnar på det mesta. Oftas lyssnar jag på radio extrem. Men favorit genre är nog rock, gammal rock hevy, som tex. AC/DC, Alice Cooper, Scorpions, KissKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…