Fortsätt till huvudinnehåll

Molly 7 månader

Idag blir Molly 7 månader, det är nog helt sjukt hur tiden gott snabbt, men ändå känns det som att hon funnits i våra liv hela tiden.
Men det är så roligt att få se hur Molly växer och utvecklas. Hennes personlighet komma nu mer och mer fram och man märker att hon börjar förstå vad man säger till henne och man förstår henne också allt mer.
Molly är en jätte glad och social liten flicka men hon kan nog också vara en rikgit drama queen och så mycket tålamod har hon inte heller.
Hon älskar att bli kittlad, leka flygplan och leka med pappa, då skrattar hon som bara vad. Hon älskar också mat, hennes favorit är pasta bolognaise, men allt vad jag ger så äter hon nog med god aptit.
Så bra på att sova är hon inte, 2-3 dagssömnar per dag brukar det bli och hon sover ungefär 40 minuter, men den senaste veckan har hon faktist nästan varje dag sovit hennes första tupplur närmare två timmar, hoppas att det håller. Till natten somnar hon ungefär 19.30-20.00, vaknar 1-2 gågner (har inte ännu fått henne sömnskolad, men ammar inte längre utan ger flaska), men sen vaknar hon allt mellan klockan 5-7, att vakna klockan fem är inte riktigt min grej (inatt vaknade hon kvart före fem!!!!), jag hoppas att hon skulle kunna börja sova lite längre på morgnarna, sju tiden passar mig bra.

Hon är nog den sötaste och underbaraste lilla flickan man kan önska sig.

Vår lilla älskling

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…