Fortsätt till huvudinnehåll

Molly 7 månader

Idag blir Molly 7 månader, det är nog helt sjukt hur tiden gott snabbt, men ändå känns det som att hon funnits i våra liv hela tiden.
Men det är så roligt att få se hur Molly växer och utvecklas. Hennes personlighet komma nu mer och mer fram och man märker att hon börjar förstå vad man säger till henne och man förstår henne också allt mer.
Molly är en jätte glad och social liten flicka men hon kan nog också vara en rikgit drama queen och så mycket tålamod har hon inte heller.
Hon älskar att bli kittlad, leka flygplan och leka med pappa, då skrattar hon som bara vad. Hon älskar också mat, hennes favorit är pasta bolognaise, men allt vad jag ger så äter hon nog med god aptit.
Så bra på att sova är hon inte, 2-3 dagssömnar per dag brukar det bli och hon sover ungefär 40 minuter, men den senaste veckan har hon faktist nästan varje dag sovit hennes första tupplur närmare två timmar, hoppas att det håller. Till natten somnar hon ungefär 19.30-20.00, vaknar 1-2 gågner (har inte ännu fått henne sömnskolad, men ammar inte längre utan ger flaska), men sen vaknar hon allt mellan klockan 5-7, att vakna klockan fem är inte riktigt min grej (inatt vaknade hon kvart före fem!!!!), jag hoppas att hon skulle kunna börja sova lite längre på morgnarna, sju tiden passar mig bra.

Hon är nog den sötaste och underbaraste lilla flickan man kan önska sig.

Vår lilla älskling

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Äntligen några dagar ledigt

Äntligen har jag flera dagar ledigt från jobbet, och måst nog säga att det är ganska skönt. Känns som jag inte gjort något annat än jobbad sen jag kom tillbaks på semester.
Dessutom har vi inte så mycket inplaner så tänker faktist bara njuta av att vara med familjen och göra det vi känner för. Snart blir det ändå dagisstart och mera jobb så måste föröska njuta av tiden vi har tillsammans så länge vi kan.

Idag har vi varit på 1,5-års granskningen på rådgivninge, och Molly har vuxit fint, hela 8999 g och 77 cm lång. Sen har vi också varit på besök hos min kompis Annika, det är nog jätteroligt att vi har barn i samma ålder, och jag hoppas verkligen Molly och Annikas flicka M blir bra vänner. Jag och Annika har nämligen kännt varandra sen vi var ungefär 2-3 år. Så det skulle vara jätteroligt om Molly och M blir bästa kompisar. För tillfälle värkar det i alla fall gå bra, de är ganska snälla med varandra i alla fall, hehe.
Nu är Valter och Molly ute på promenad och jag passar på att blogga…