Fortsätt till huvudinnehåll

Molly 7 månader

Idag blir Molly 7 månader, det är nog helt sjukt hur tiden gott snabbt, men ändå känns det som att hon funnits i våra liv hela tiden.
Men det är så roligt att få se hur Molly växer och utvecklas. Hennes personlighet komma nu mer och mer fram och man märker att hon börjar förstå vad man säger till henne och man förstår henne också allt mer.
Molly är en jätte glad och social liten flicka men hon kan nog också vara en rikgit drama queen och så mycket tålamod har hon inte heller.
Hon älskar att bli kittlad, leka flygplan och leka med pappa, då skrattar hon som bara vad. Hon älskar också mat, hennes favorit är pasta bolognaise, men allt vad jag ger så äter hon nog med god aptit.
Så bra på att sova är hon inte, 2-3 dagssömnar per dag brukar det bli och hon sover ungefär 40 minuter, men den senaste veckan har hon faktist nästan varje dag sovit hennes första tupplur närmare två timmar, hoppas att det håller. Till natten somnar hon ungefär 19.30-20.00, vaknar 1-2 gågner (har inte ännu fått henne sömnskolad, men ammar inte längre utan ger flaska), men sen vaknar hon allt mellan klockan 5-7, att vakna klockan fem är inte riktigt min grej (inatt vaknade hon kvart före fem!!!!), jag hoppas att hon skulle kunna börja sova lite längre på morgnarna, sju tiden passar mig bra.

Hon är nog den sötaste och underbaraste lilla flickan man kan önska sig.

Vår lilla älskling

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…