Fortsätt till huvudinnehåll

På tumis med Molly

Det här veckoslutet är jag ensam med Molly. Lite så nervös är jag nog om jag skall vara ärlig, har inte varit ensam med Molly på länge. Senast var när Valter opererade sin hand för drygt en månad sen men det vara bara en halv dag, nu skall jag vara ensam i två dagar, Valter kommer hem först på söndag kväll.
Bra kommer det nog att gå, hoppas vi, lite små tråkigt kanske det blir, jag är ju van att ha något hela tiden här, förutom Molly såklart. Men skönt tror jag nog också det blir, som sakt så har jag och Valter varit ganska mycket tillsammans de senaste tiden, så lite paus i från varandra kanske bara gör gott.
Men helt ensamma skall vi nog inte vara, om ungefär en timme kommer min kompis Annika hit, vi ska äta tortilla och prata massor skit. Och imorgon skall vi till Molls morfar/min pappa på middag. Så kanske jag inte blir så uttråkad sen heller.

Före Valter for i väg var i och äta lunch på Maxill, super god mat som alltid, och Molly var jätte bra restaurang bebis.

Glömde ta bild på ribbsen jag åt, men kom i alla vall ihåg att ta bild på efterrätten, choklad pannacotta med blåbärssorbet, mums!


Inte behöve Molly några leksaker, för på Maxill finns det papper på borde och det var mycket roligare att leka med. Men hon måste ha tutten i munnen för hon försökte äta på pappret hela tiden!


Min sötis

Måste köpa blommor till mig själv, nejlikor hör till en av mina favorti blommor.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…