Fortsätt till huvudinnehåll

På tumis med Molly

Det här veckoslutet är jag ensam med Molly. Lite så nervös är jag nog om jag skall vara ärlig, har inte varit ensam med Molly på länge. Senast var när Valter opererade sin hand för drygt en månad sen men det vara bara en halv dag, nu skall jag vara ensam i två dagar, Valter kommer hem först på söndag kväll.
Bra kommer det nog att gå, hoppas vi, lite små tråkigt kanske det blir, jag är ju van att ha något hela tiden här, förutom Molly såklart. Men skönt tror jag nog också det blir, som sakt så har jag och Valter varit ganska mycket tillsammans de senaste tiden, så lite paus i från varandra kanske bara gör gott.
Men helt ensamma skall vi nog inte vara, om ungefär en timme kommer min kompis Annika hit, vi ska äta tortilla och prata massor skit. Och imorgon skall vi till Molls morfar/min pappa på middag. Så kanske jag inte blir så uttråkad sen heller.

Före Valter for i väg var i och äta lunch på Maxill, super god mat som alltid, och Molly var jätte bra restaurang bebis.

Glömde ta bild på ribbsen jag åt, men kom i alla vall ihåg att ta bild på efterrätten, choklad pannacotta med blåbärssorbet, mums!


Inte behöve Molly några leksaker, för på Maxill finns det papper på borde och det var mycket roligare att leka med. Men hon måste ha tutten i munnen för hon försökte äta på pappret hela tiden!


Min sötis

Måste köpa blommor till mig själv, nejlikor hör till en av mina favorti blommor.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Sommaren i bilder