Fortsätt till huvudinnehåll

På tumis med Molly

Det här veckoslutet är jag ensam med Molly. Lite så nervös är jag nog om jag skall vara ärlig, har inte varit ensam med Molly på länge. Senast var när Valter opererade sin hand för drygt en månad sen men det vara bara en halv dag, nu skall jag vara ensam i två dagar, Valter kommer hem först på söndag kväll.
Bra kommer det nog att gå, hoppas vi, lite små tråkigt kanske det blir, jag är ju van att ha något hela tiden här, förutom Molly såklart. Men skönt tror jag nog också det blir, som sakt så har jag och Valter varit ganska mycket tillsammans de senaste tiden, så lite paus i från varandra kanske bara gör gott.
Men helt ensamma skall vi nog inte vara, om ungefär en timme kommer min kompis Annika hit, vi ska äta tortilla och prata massor skit. Och imorgon skall vi till Molls morfar/min pappa på middag. Så kanske jag inte blir så uttråkad sen heller.

Före Valter for i väg var i och äta lunch på Maxill, super god mat som alltid, och Molly var jätte bra restaurang bebis.

Glömde ta bild på ribbsen jag åt, men kom i alla vall ihåg att ta bild på efterrätten, choklad pannacotta med blåbärssorbet, mums!


Inte behöve Molly några leksaker, för på Maxill finns det papper på borde och det var mycket roligare att leka med. Men hon måste ha tutten i munnen för hon försökte äta på pappret hela tiden!


Min sötis

Måste köpa blommor till mig själv, nejlikor hör till en av mina favorti blommor.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…