Fortsätt till huvudinnehåll

Söndag

Molly vaknade idag redan klockan 5.15, så det fungerade inte att hålla tummarna uppe med att hon skulle sova längre.
Men annors har det varit en riktigt trevlig dag. Min syster hanna hade födis brunch på Block by Dylan, jätte god och prisvärd brunch, rekomenderas. Lämnade dessutom Molly hos mormor och morfar (Valters hand är inte ännu bra efter operationen så han kan tyvärr inte ta hand om Molly själv), så fick några timmars paus från kakkablöjor och matande. Och det var nog jätte skönt. Fast jag älskar att vara hemma med Molly så måst man nog ibland få komma bort, så orkar man igen bättre.
Molly hade inte varit riktigt nöjd hos mormor och morfar, första halv timmen lekte hon nöjt på golvet, men sedan märkte hon helt plötsligt att jag inte var där. Så mormor och morfar fick ta hand om en lite gnällig tjej, men som tur är dom vana efter att ha uppfostra tre egna barn.
Men sen nör vi kom hem så var Molly på så gott humör, har aldrig sett henne så glad, när jag hade henne i famnen krama hon mig och till och med gav några våta "pussar". Så gulligt.

Jag lämnade bort Mollys sista tupplur fast hon var super trött, för tänkte testa om det skulle hjälpa att hon sku sova längre på morgonen. Hoppas att hon sover lite längre imorgon!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…