Fortsätt till huvudinnehåll

Tidiga morgnar

Molly har vaknat super tidigt de senaste morgnarna (förutom idag så vaknade hon faktiskt normal tid lite över 6). Men igår vaknade hon 4.20, morgonen före de vaknade hon lite före fem och morgonen före de lite över fem. Så har varit ganska så trött de senaste dagarna, och är det fortfarande. Vet inte riktigt varför hon vaknat så tidigt. Men hon har vaknat och varit super pigg. Har försökt med allt för att få henne att sova, försökte till och med vagga henne i vagnen, men nej inget har fungerat för att få henne att somna om.
Det som de kan ha att göra med är att jag inte ammar något mer, ammar inte ens på nätterna utan ger flaska. Då när jag amma så tog jag henne till vår säng och så fick hon sova där tills morgonen, men nu när jag ger flaska så ger jag det till henne i egen säng. Så kan ju vara att det hade med det att göra, eller så var det någon fas hon gick igenom.
Men nu hoppas jag det inte händer på nytt. Fast jag är ganska morgon pigg så är det för tidigt för mig att stiga upp före klockan sex, i alla fall när jag inte kommer i säng före 22.30-23.00. Nog för att lite efter sex också är väldigt tidigt, så tänker jag inte klaga mer så länge hon inte vaknar före det.
Nu hoppas jag den här natten också blir som förra, hon vaknade bara en gång vid tre tiden, åt lite mjölk och somnade direkt om och vaknade först lite efter sex efter det.
Så vi håller tummarna att hon sover bra inatt och i framtiden!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Äntligen några dagar ledigt

Äntligen har jag flera dagar ledigt från jobbet, och måst nog säga att det är ganska skönt. Känns som jag inte gjort något annat än jobbad sen jag kom tillbaks på semester.
Dessutom har vi inte så mycket inplaner så tänker faktist bara njuta av att vara med familjen och göra det vi känner för. Snart blir det ändå dagisstart och mera jobb så måste föröska njuta av tiden vi har tillsammans så länge vi kan.

Idag har vi varit på 1,5-års granskningen på rådgivninge, och Molly har vuxit fint, hela 8999 g och 77 cm lång. Sen har vi också varit på besök hos min kompis Annika, det är nog jätteroligt att vi har barn i samma ålder, och jag hoppas verkligen Molly och Annikas flicka M blir bra vänner. Jag och Annika har nämligen kännt varandra sen vi var ungefär 2-3 år. Så det skulle vara jätteroligt om Molly och M blir bästa kompisar. För tillfälle värkar det i alla fall gå bra, de är ganska snälla med varandra i alla fall, hehe.
Nu är Valter och Molly ute på promenad och jag passar på att blogga…