Fortsätt till huvudinnehåll

Tidiga morgnar

Molly har vaknat super tidigt de senaste morgnarna (förutom idag så vaknade hon faktiskt normal tid lite över 6). Men igår vaknade hon 4.20, morgonen före de vaknade hon lite före fem och morgonen före de lite över fem. Så har varit ganska så trött de senaste dagarna, och är det fortfarande. Vet inte riktigt varför hon vaknat så tidigt. Men hon har vaknat och varit super pigg. Har försökt med allt för att få henne att sova, försökte till och med vagga henne i vagnen, men nej inget har fungerat för att få henne att somna om.
Det som de kan ha att göra med är att jag inte ammar något mer, ammar inte ens på nätterna utan ger flaska. Då när jag amma så tog jag henne till vår säng och så fick hon sova där tills morgonen, men nu när jag ger flaska så ger jag det till henne i egen säng. Så kan ju vara att det hade med det att göra, eller så var det någon fas hon gick igenom.
Men nu hoppas jag det inte händer på nytt. Fast jag är ganska morgon pigg så är det för tidigt för mig att stiga upp före klockan sex, i alla fall när jag inte kommer i säng före 22.30-23.00. Nog för att lite efter sex också är väldigt tidigt, så tänker jag inte klaga mer så länge hon inte vaknar före det.
Nu hoppas jag den här natten också blir som förra, hon vaknade bara en gång vid tre tiden, åt lite mjölk och somnade direkt om och vaknade först lite efter sex efter det.
Så vi håller tummarna att hon sover bra inatt och i framtiden!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…