Fortsätt till huvudinnehåll

Tidiga morgnar

Molly har vaknat super tidigt de senaste morgnarna (förutom idag så vaknade hon faktiskt normal tid lite över 6). Men igår vaknade hon 4.20, morgonen före de vaknade hon lite före fem och morgonen före de lite över fem. Så har varit ganska så trött de senaste dagarna, och är det fortfarande. Vet inte riktigt varför hon vaknat så tidigt. Men hon har vaknat och varit super pigg. Har försökt med allt för att få henne att sova, försökte till och med vagga henne i vagnen, men nej inget har fungerat för att få henne att somna om.
Det som de kan ha att göra med är att jag inte ammar något mer, ammar inte ens på nätterna utan ger flaska. Då när jag amma så tog jag henne till vår säng och så fick hon sova där tills morgonen, men nu när jag ger flaska så ger jag det till henne i egen säng. Så kan ju vara att det hade med det att göra, eller så var det någon fas hon gick igenom.
Men nu hoppas jag det inte händer på nytt. Fast jag är ganska morgon pigg så är det för tidigt för mig att stiga upp före klockan sex, i alla fall när jag inte kommer i säng före 22.30-23.00. Nog för att lite efter sex också är väldigt tidigt, så tänker jag inte klaga mer så länge hon inte vaknar före det.
Nu hoppas jag den här natten också blir som förra, hon vaknade bara en gång vid tre tiden, åt lite mjölk och somnade direkt om och vaknade först lite efter sex efter det.
Så vi håller tummarna att hon sover bra inatt och i framtiden!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…