Fortsätt till huvudinnehåll

8 månader och rådgivnings besök

Idag blir lilla Molly 8 månader, är sjukt så tiden går snabbt. Hon fyller snart ett!!
Dagen firades med rådgivningsbesök och Molly växer och utvecklas hur bra som helst. Hon väger nu 6,740 g och är 65,5 cm lång, hon börjar bli en stor flicka.
Det är så roligt att se hur Molly växer och utvecklas. Hon börjar förstå mer och mer hela tiden och vi börjar också förstå henne bättre och bättre.
Nu kommer hon också riktigt bra framåt, mest nog bakåt, men om hon är motiverad och vill ha någon leksak som är framföre henne kommer hon snabbt till den. Stilla ligger hon nog inte, vi måste nog hela tiden flytta på henne för hon far till något hon inte får leka med. Men hon har nog lite börjat förstå ordet nej tror jag, när man säger nej till henne släpper hon det hon håller i handen och tittar på en, men hon tar nog genast i den igen.
Men hon är nog fortfarande en väldigt energisk och glad liten flicka. Man blir alltid så glad av henne, hon smailar mot en eller vinkar till en när man kommer in i rummet. Hon är nog den sötaste lilla charmtrollet!

Vår lilla buse blir 8 månader idag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…