Fortsätt till huvudinnehåll

8 månader och rådgivnings besök

Idag blir lilla Molly 8 månader, är sjukt så tiden går snabbt. Hon fyller snart ett!!
Dagen firades med rådgivningsbesök och Molly växer och utvecklas hur bra som helst. Hon väger nu 6,740 g och är 65,5 cm lång, hon börjar bli en stor flicka.
Det är så roligt att se hur Molly växer och utvecklas. Hon börjar förstå mer och mer hela tiden och vi börjar också förstå henne bättre och bättre.
Nu kommer hon också riktigt bra framåt, mest nog bakåt, men om hon är motiverad och vill ha någon leksak som är framföre henne kommer hon snabbt till den. Stilla ligger hon nog inte, vi måste nog hela tiden flytta på henne för hon far till något hon inte får leka med. Men hon har nog lite börjat förstå ordet nej tror jag, när man säger nej till henne släpper hon det hon håller i handen och tittar på en, men hon tar nog genast i den igen.
Men hon är nog fortfarande en väldigt energisk och glad liten flicka. Man blir alltid så glad av henne, hon smailar mot en eller vinkar till en när man kommer in i rummet. Hon är nog den sötaste lilla charmtrollet!

Vår lilla buse blir 8 månader idag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…