Fortsätt till huvudinnehåll

Inte det bästa veckoslutet

Så var flunssan tillbaka, Molly har varit snuvig ren i tre dagar och jag i en dag. Så störande, vi hade just blivit friska och så skall man bli förkyld igen. Hoppas det här är sista förkylningen på ett tag hos oss. orkar inte nysa och snyta mig hela tiden.
Dessutom var jag och träna förra veckan, och bestämmde mig att nu skall jag skärpa mig med träningen och så skall man bli sjuk så att man inte kan gå.

Sen har Molly haft skrikfester på nätterna de senaste nätterna. Vet inte vad hon har haft, men hon har vaknat vid fyra tiden och sen skrikit i en timme och ibland en och en halv timme. Hon har varit helt hysterisk, det ända som lugnat ner henne en stund är att få vara i famnen, och hon somnade ett par gånger också i famnen men så fort man sätter ner henne så vaknar hon. Ett par nätter gav jag panadol till henne om det är så att hon skulle ha ont någonstans, men svårt att säga om det har hjälp eller om hon annors somnat om. Inte vet jag heller om det är tänder på kommande, har försökt känna efter och titta i Mollys mun men jag tycker inte det verkar vara några tänder på gång, men jag vet inte heller helt hur det skall se ut eller kännas. Den här natten gick nog helt okej, hon vaknade vid tre och var nog lite skrikig, men då hjälpe det med att ge henne lite mölk så somnade hon om.
Men får hoppas det var någon tillfällig fas och hon inte har mera skrikfester på nätterna. Man känner sig så hjälplös när Molly skriker helt hysteriskt och inget hjälper

Sen för att göra det här veckoslutet ännu bättre så började min mens. De positiva med att vara gravid och amma är att man inte har någon mens, och det har så skönt att inte måsta tänka på den. Jag hade också hoppas på att den inte alls skulle komma tillbaks, för satt in en spiral för ungefär 4 månader sen. Men på lördag morgon börja den!! Det är nog det ända jag hatar med att vara kvinna är att man måste blöda en gång i veckan, tamponger och bindor är dessutom inte billiga!

Men nu får vi hoppas att den häv veckan blir bättre, och att vi blir friska snart!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…