Fortsätt till huvudinnehåll

Inte det bästa veckoslutet

Så var flunssan tillbaka, Molly har varit snuvig ren i tre dagar och jag i en dag. Så störande, vi hade just blivit friska och så skall man bli förkyld igen. Hoppas det här är sista förkylningen på ett tag hos oss. orkar inte nysa och snyta mig hela tiden.
Dessutom var jag och träna förra veckan, och bestämmde mig att nu skall jag skärpa mig med träningen och så skall man bli sjuk så att man inte kan gå.

Sen har Molly haft skrikfester på nätterna de senaste nätterna. Vet inte vad hon har haft, men hon har vaknat vid fyra tiden och sen skrikit i en timme och ibland en och en halv timme. Hon har varit helt hysterisk, det ända som lugnat ner henne en stund är att få vara i famnen, och hon somnade ett par gånger också i famnen men så fort man sätter ner henne så vaknar hon. Ett par nätter gav jag panadol till henne om det är så att hon skulle ha ont någonstans, men svårt att säga om det har hjälp eller om hon annors somnat om. Inte vet jag heller om det är tänder på kommande, har försökt känna efter och titta i Mollys mun men jag tycker inte det verkar vara några tänder på gång, men jag vet inte heller helt hur det skall se ut eller kännas. Den här natten gick nog helt okej, hon vaknade vid tre och var nog lite skrikig, men då hjälpe det med att ge henne lite mölk så somnade hon om.
Men får hoppas det var någon tillfällig fas och hon inte har mera skrikfester på nätterna. Man känner sig så hjälplös när Molly skriker helt hysteriskt och inget hjälper

Sen för att göra det här veckoslutet ännu bättre så började min mens. De positiva med att vara gravid och amma är att man inte har någon mens, och det har så skönt att inte måsta tänka på den. Jag hade också hoppas på att den inte alls skulle komma tillbaks, för satt in en spiral för ungefär 4 månader sen. Men på lördag morgon börja den!! Det är nog det ända jag hatar med att vara kvinna är att man måste blöda en gång i veckan, tamponger och bindor är dessutom inte billiga!

Men nu får vi hoppas att den häv veckan blir bättre, och att vi blir friska snart!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…