Fortsätt till huvudinnehåll

Inte det bästa veckoslutet

Så var flunssan tillbaka, Molly har varit snuvig ren i tre dagar och jag i en dag. Så störande, vi hade just blivit friska och så skall man bli förkyld igen. Hoppas det här är sista förkylningen på ett tag hos oss. orkar inte nysa och snyta mig hela tiden.
Dessutom var jag och träna förra veckan, och bestämmde mig att nu skall jag skärpa mig med träningen och så skall man bli sjuk så att man inte kan gå.

Sen har Molly haft skrikfester på nätterna de senaste nätterna. Vet inte vad hon har haft, men hon har vaknat vid fyra tiden och sen skrikit i en timme och ibland en och en halv timme. Hon har varit helt hysterisk, det ända som lugnat ner henne en stund är att få vara i famnen, och hon somnade ett par gånger också i famnen men så fort man sätter ner henne så vaknar hon. Ett par nätter gav jag panadol till henne om det är så att hon skulle ha ont någonstans, men svårt att säga om det har hjälp eller om hon annors somnat om. Inte vet jag heller om det är tänder på kommande, har försökt känna efter och titta i Mollys mun men jag tycker inte det verkar vara några tänder på gång, men jag vet inte heller helt hur det skall se ut eller kännas. Den här natten gick nog helt okej, hon vaknade vid tre och var nog lite skrikig, men då hjälpe det med att ge henne lite mölk så somnade hon om.
Men får hoppas det var någon tillfällig fas och hon inte har mera skrikfester på nätterna. Man känner sig så hjälplös när Molly skriker helt hysteriskt och inget hjälper

Sen för att göra det här veckoslutet ännu bättre så började min mens. De positiva med att vara gravid och amma är att man inte har någon mens, och det har så skönt att inte måsta tänka på den. Jag hade också hoppas på att den inte alls skulle komma tillbaks, för satt in en spiral för ungefär 4 månader sen. Men på lördag morgon börja den!! Det är nog det ända jag hatar med att vara kvinna är att man måste blöda en gång i veckan, tamponger och bindor är dessutom inte billiga!

Men nu får vi hoppas att den häv veckan blir bättre, och att vi blir friska snart!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Äntligen några dagar ledigt

Äntligen har jag flera dagar ledigt från jobbet, och måst nog säga att det är ganska skönt. Känns som jag inte gjort något annat än jobbad sen jag kom tillbaks på semester.
Dessutom har vi inte så mycket inplaner så tänker faktist bara njuta av att vara med familjen och göra det vi känner för. Snart blir det ändå dagisstart och mera jobb så måste föröska njuta av tiden vi har tillsammans så länge vi kan.

Idag har vi varit på 1,5-års granskningen på rådgivninge, och Molly har vuxit fint, hela 8999 g och 77 cm lång. Sen har vi också varit på besök hos min kompis Annika, det är nog jätteroligt att vi har barn i samma ålder, och jag hoppas verkligen Molly och Annikas flicka M blir bra vänner. Jag och Annika har nämligen kännt varandra sen vi var ungefär 2-3 år. Så det skulle vara jätteroligt om Molly och M blir bästa kompisar. För tillfälle värkar det i alla fall gå bra, de är ganska snälla med varandra i alla fall, hehe.
Nu är Valter och Molly ute på promenad och jag passar på att blogga…