Fortsätt till huvudinnehåll

Nu går det framåt!

Molly lärde sig för ungefär en vecka sedan att ta sig framåt. Hon har en längre tid kunnat ta sig bakåt men nu går det med full fart framåt. Hon hålls inte på ett och samma ställe mer än en minut, hon vill upptäcka alla nya saker som hon kommer åt. Det enda vi gör dagarna långa är att säga nej åt Molly och flyttar på henne när hon kommer fram till saker som hon inte får leka med. Det bästa Molly vet är att stoppa fingrarna i elutagen (som tur har vi barnlås på dom), leka med elsladdarna och dra på vår golvlamppa.
Jag tror hon börjar förstå sakerna hon inte får leka med, men det stoppar inte henne, för alltid när hon kommer fram till något ställe där hon inte får vara tittar hon först på oss och så blir hon super ivrig.
Ibland blir hon riktigt arg när man tar bort henne från ställen hon inte får vara på, och skriker till riktigt högt.
Jag hoppas att Molly snart skulle börja lära sig vad hon inte får leka med, för det är inte många minuter man får sitta still före man måste stiga upp igen för att ta bort henne. Sen när hon kanske lärt sig vad hon inte får leka med börjar hon ställa sig upp och så ska man igen lära henne vad som är och inte är okej att röra.Molly drog mattan ut från sovrummet och läste hbl!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…