Fortsätt till huvudinnehåll

Nu går det framåt!

Molly lärde sig för ungefär en vecka sedan att ta sig framåt. Hon har en längre tid kunnat ta sig bakåt men nu går det med full fart framåt. Hon hålls inte på ett och samma ställe mer än en minut, hon vill upptäcka alla nya saker som hon kommer åt. Det enda vi gör dagarna långa är att säga nej åt Molly och flyttar på henne när hon kommer fram till saker som hon inte får leka med. Det bästa Molly vet är att stoppa fingrarna i elutagen (som tur har vi barnlås på dom), leka med elsladdarna och dra på vår golvlamppa.
Jag tror hon börjar förstå sakerna hon inte får leka med, men det stoppar inte henne, för alltid när hon kommer fram till något ställe där hon inte får vara tittar hon först på oss och så blir hon super ivrig.
Ibland blir hon riktigt arg när man tar bort henne från ställen hon inte får vara på, och skriker till riktigt högt.
Jag hoppas att Molly snart skulle börja lära sig vad hon inte får leka med, för det är inte många minuter man får sitta still före man måste stiga upp igen för att ta bort henne. Sen när hon kanske lärt sig vad hon inte får leka med börjar hon ställa sig upp och så ska man igen lära henne vad som är och inte är okej att röra.Molly drog mattan ut från sovrummet och läste hbl!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…