Fortsätt till huvudinnehåll

Skaldjur, nami!

Igår var vi och äta skaldjur och det var så gott, älskar skaldjur.
Molly hade också varit riktigt snäll med farmor, ända tills hon skulle äta gröten, de vägra hon, men den vägrar hon också äta med mig ibland. Men annors hade Molly varit på gott humör och somnat snäll.
Det var nog så skönt att komma ut lite, fast jag älskar att vara hemma med Molly så måste man nog få komma ut lite ibland utan henne också. Men det kändes lite konstigt att fara iväg utan vagnen, kändes som man hade glömmt något. Men nu när det gick så bra med farmor igår så kan kanske jag och Valter gå ut någon annan kväll igen. Vi har ett presentkort till restaurang Grön som vi borde andvända, så kanske vi sku kunna gå dit och äta snart.

Här kommer det lite bilder från maten igår.

Till förätt åt jag sikcarpaccio

Ostron tycker jag inte om, men det åt Valter och hanns pappa

Gratinerade ostron smakde jag på om dom är goda, för smakar inte ostron smakar bara det som är på
Så fick vi en överrasknings hälsning från köket, soft shell krabba, med sjögrässallad, den var super god


Till huvudrätt blev det blå musslor marinier med franskisar och ailoi

Och till efterrät tarte tatin med mascarpone glass

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…