Fortsätt till huvudinnehåll

Skaldjur, nami!

Igår var vi och äta skaldjur och det var så gott, älskar skaldjur.
Molly hade också varit riktigt snäll med farmor, ända tills hon skulle äta gröten, de vägra hon, men den vägrar hon också äta med mig ibland. Men annors hade Molly varit på gott humör och somnat snäll.
Det var nog så skönt att komma ut lite, fast jag älskar att vara hemma med Molly så måste man nog få komma ut lite ibland utan henne också. Men det kändes lite konstigt att fara iväg utan vagnen, kändes som man hade glömmt något. Men nu när det gick så bra med farmor igår så kan kanske jag och Valter gå ut någon annan kväll igen. Vi har ett presentkort till restaurang Grön som vi borde andvända, så kanske vi sku kunna gå dit och äta snart.

Här kommer det lite bilder från maten igår.

Till förätt åt jag sikcarpaccio

Ostron tycker jag inte om, men det åt Valter och hanns pappa

Gratinerade ostron smakde jag på om dom är goda, för smakar inte ostron smakar bara det som är på
Så fick vi en överrasknings hälsning från köket, soft shell krabba, med sjögrässallad, den var super god


Till huvudrätt blev det blå musslor marinier med franskisar och ailoi

Och till efterrät tarte tatin med mascarpone glass

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…