Fortsätt till huvudinnehåll

Snorig söndag

Här har det varit en riktigt snorig söndag. Vaknade upp med ont i halsen och värsta snuva, har ren andvänt över ett halvt paket med näsdukar. Och jag är inte den ända som fått förkylning, Molly har ren varit snorig i ett par dagar och Valter har också fått den.
Så idag har det varit en riktigt lugn dag, vi har inte gjort något annat än varit hemma och myst på soffan.

Det räckte inte med att vakna med värsta förkylningen, Molly bestämmde sig också idag att vakna halv sex. Vi som har sovit till lite efter sju nu flera morgonar i rad, så var det inte alls roligt att vakna så tidigt. Men om man skall fösöka vara positiv så sov Molly hela natten, hon vaknade inte en gång från när hon somna vid åtta tiden, men sen när hon vakna klockan halv sex så var hon super pigg. Gäsp, hoppas vi får sova lite längre imorgon, och det här inte nu igen blir någon vana.

Nu skall jag och börja gå och sova, och hoppas på att våra förkylningar är bättre imorgon. God natt!!

Som tur har man något som gör en glad när näsan bara rinner, och som tur så är Molly lika glad som vanligt fast hennes näsa bara rinner.

Måste tända lite ljus för att pigga upp mig själv när det blev mörkt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Sommaren i bilder