Fortsätt till huvudinnehåll

Snorig söndag

Här har det varit en riktigt snorig söndag. Vaknade upp med ont i halsen och värsta snuva, har ren andvänt över ett halvt paket med näsdukar. Och jag är inte den ända som fått förkylning, Molly har ren varit snorig i ett par dagar och Valter har också fått den.
Så idag har det varit en riktigt lugn dag, vi har inte gjort något annat än varit hemma och myst på soffan.

Det räckte inte med att vakna med värsta förkylningen, Molly bestämmde sig också idag att vakna halv sex. Vi som har sovit till lite efter sju nu flera morgonar i rad, så var det inte alls roligt att vakna så tidigt. Men om man skall fösöka vara positiv så sov Molly hela natten, hon vaknade inte en gång från när hon somna vid åtta tiden, men sen när hon vakna klockan halv sex så var hon super pigg. Gäsp, hoppas vi får sova lite längre imorgon, och det här inte nu igen blir någon vana.

Nu skall jag och börja gå och sova, och hoppas på att våra förkylningar är bättre imorgon. God natt!!

Som tur har man något som gör en glad när näsan bara rinner, och som tur så är Molly lika glad som vanligt fast hennes näsa bara rinner.

Måste tända lite ljus för att pigga upp mig själv när det blev mörkt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…