Fortsätt till huvudinnehåll

Snorig söndag

Här har det varit en riktigt snorig söndag. Vaknade upp med ont i halsen och värsta snuva, har ren andvänt över ett halvt paket med näsdukar. Och jag är inte den ända som fått förkylning, Molly har ren varit snorig i ett par dagar och Valter har också fått den.
Så idag har det varit en riktigt lugn dag, vi har inte gjort något annat än varit hemma och myst på soffan.

Det räckte inte med att vakna med värsta förkylningen, Molly bestämmde sig också idag att vakna halv sex. Vi som har sovit till lite efter sju nu flera morgonar i rad, så var det inte alls roligt att vakna så tidigt. Men om man skall fösöka vara positiv så sov Molly hela natten, hon vaknade inte en gång från när hon somna vid åtta tiden, men sen när hon vakna klockan halv sex så var hon super pigg. Gäsp, hoppas vi får sova lite längre imorgon, och det här inte nu igen blir någon vana.

Nu skall jag och börja gå och sova, och hoppas på att våra förkylningar är bättre imorgon. God natt!!

Som tur har man något som gör en glad när näsan bara rinner, och som tur så är Molly lika glad som vanligt fast hennes näsa bara rinner.

Måste tända lite ljus för att pigga upp mig själv när det blev mörkt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…