Fortsätt till huvudinnehåll

Trevligt veckoslut!

Det här veckoslutet har vi haft fullt upp med mycket trevligt program.
Fredagen hade vi systerträff hos min syster Hanna, där fick alla kusiner leka tillsammans och vi systrar hann sitta ner och prata en liten stund.
På lördagen kom Mollys farmor på en kort visit för att hon hade saknat Molly så mycket.
Dessutom måste vi göra lite förberedelser för söndagens middag. Det var nämligen min mammas födelsedag på söndagen och vi gav till henne en middag som födelsedagspresent. Vi bjöd på skagen på skärgårdslimpa, bouillabaisse och lingonparfait med kinuskisås. Allt blev superlyckat, bouillabaissen var en av de godaste jag ätit. När man har så god mat så måste man också dricka något gott, som aperitif/till skagen drack vi en Dom Perignon från 1990, till bouillabaissen hade vi en rosè champagne och till parfaiten en moscato d'asti. Mamma verkade vara jättenöjd med sin födelsedag och det är huvudsaken.

Dessutom har jag äntligen tvättat vårt golv. Har tänkt göra de ända sen vi flyttade hit för ett år sen. Men hela tiden har jag haft ursäkter att inte göra det. När vi flyttade var jag gravid och hade fruktansvärd foglossning, sedan föddes Molly och sen så har jag bara skjutit upp det. Men äntligen fick jag det rent, eller renare i alla fall, tvättade inte så noga som jag kanske borde ha gjort.

(Som vanligt har jag varit jättedålig på att ta bilder, men några har jag tagit.)

När mamma inte riktigt är färdig att stiga upp på morgonen får Molly leka med hennes favorit matta.

Nami, skagen! Ända bilden jag kom ihåg att ta från söndagens middag.
Inte varje dag man får dricka en champagen som är 2 år äldre än en själv. 

Molly testar pappas tofflor.


Min Hallowen blombukett

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…