Fortsätt till huvudinnehåll

ZzZzZz....

Idag är jag trött. Molly vakna lite efter fyra och ville inte riktigt somna om ordentligt efter de, hon slummrade till några gånger men hon sov kanske 10 minuter och så vaknade hon igen. Vid fem blev hon dessutom super gnällig och ville inte alls sova. Lite före sex steg Valter upp och lite över sex gav jag upp med att få Molly och sova, så jag förde henne till vardagsrummet till Valter och gick tillbaka till sängen, men inte fick jag sömn...
Vet inte riktigt vad jag skall göra med hennes sovande, för ett par veckor gick de hur bra som helst, hon sov till ungefär sju och det passade mig utmärkt. Men nu de senaste dagarna har hon igen vakna vid sex tiden och vägrar somna om.
Jag är nog en morgonnpigg person och behöver inte så mycket sömn, men det skulle vara skönt att få sova lite längre än till sex. Om det fortsätter så här sen när jag börjar jobba så kommer jag vara helt död de dagarna jag jobbar kväll och kommer hem vid 1-2 tiden, och sedan måste stiga upp med Molly klockan sex efter de. Nå jag hoppas att det här går över snart igen och hon börjar sova bättre igen snart.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…