Fortsätt till huvudinnehåll

En gnällig bebis

Molly har någon gnäll period på gång. Hon haar nu varit snart i en veckas tid jättegnällig och inte alls så nöjd som hon brukar vara. Vet inte om det är tänder på kommande eller om det annors är någon period hon har.
Om Molly är på golvet för sig själv och leker, så är hon nöjd kanske i fem minuter och så börjar hon gråta och man måste sätta sig med henne och leka. Sen kan hon vara hur nöjd som helt en stund och sen får hon helt plötsligt något anfall och börjar gråta.
Jag har inte fått sitta många minuter på soffan de senaste dagarna, för genast när jag sätter mig så kommer Molly och river i min fot och börjar gråta.
Äta vill hon inte riktigt heller, hon äter men det går sååå långsamt och hon äter hälften mindre än normalt..
Börjar bli lite frustrerad, jag får inget gjort på dagen när jag hela tiden måste ge all min uppmärksamhet åt Molly. Dessuotm har Valter varit sjukt de senaste dagarna så han har inte kunnat leka så mycket med Molly.
Men jag är också lite rädd att ge för mycket uppmärksamhet åt Molly. Vill inte att hon ska vänja sig med att någon alltid kommer och leker med henne när hon piper till, men sen vill man inte heller att hon gråter. Det är svårt det här med bebisar, skulle vara så mycket lättare om de skulle kunna tala och förstå vad man säger åt dem.

Men jag hoppas att det här bara är något tillfälligt och vår glada nöja Molly snart är tillbaks.

När man lagar mat måste Molly få sitta och titta på

Fast det har varit mycket gnäll den senaste veckan, så är hon ibland också riktigt glad

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…