Fortsätt till huvudinnehåll

En gnällig bebis

Molly har någon gnäll period på gång. Hon haar nu varit snart i en veckas tid jättegnällig och inte alls så nöjd som hon brukar vara. Vet inte om det är tänder på kommande eller om det annors är någon period hon har.
Om Molly är på golvet för sig själv och leker, så är hon nöjd kanske i fem minuter och så börjar hon gråta och man måste sätta sig med henne och leka. Sen kan hon vara hur nöjd som helt en stund och sen får hon helt plötsligt något anfall och börjar gråta.
Jag har inte fått sitta många minuter på soffan de senaste dagarna, för genast när jag sätter mig så kommer Molly och river i min fot och börjar gråta.
Äta vill hon inte riktigt heller, hon äter men det går sååå långsamt och hon äter hälften mindre än normalt..
Börjar bli lite frustrerad, jag får inget gjort på dagen när jag hela tiden måste ge all min uppmärksamhet åt Molly. Dessuotm har Valter varit sjukt de senaste dagarna så han har inte kunnat leka så mycket med Molly.
Men jag är också lite rädd att ge för mycket uppmärksamhet åt Molly. Vill inte att hon ska vänja sig med att någon alltid kommer och leker med henne när hon piper till, men sen vill man inte heller att hon gråter. Det är svårt det här med bebisar, skulle vara så mycket lättare om de skulle kunna tala och förstå vad man säger åt dem.

Men jag hoppas att det här bara är något tillfälligt och vår glada nöja Molly snart är tillbaks.

När man lagar mat måste Molly få sitta och titta på

Fast det har varit mycket gnäll den senaste veckan, så är hon ibland också riktigt glad

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…