Fortsätt till huvudinnehåll

Full fart

Här har det varit full fart hela veckoslutet med mycket trevligt program.
På fredagen hade vi igen systerträff så kusinerna fick leka tillsammans. På lördagen skulle det städas och så komValters mamma på en snabb visit med lite champagne för att skåla och gratta oss till förlåvningen. Senare på lördagen kom Valters kompis med flickvän och deras lite på 1-åriga dotter på middag, riktigt trevlig kväll blev det. Inte så kaotisk som jag trodde de skulle bli, Molly och M lekte jättefint tillsammans.
På söndagen tog jag fram julpynt och började lite pynta, riktigt trevligt med ljusstake, tomtar och stjärna i fönstret, lite piggare känner jag mig när det kom mera ljus i lägenheten. Sen promenerade vi till mina föreldrar och fick en super god middag.
Det är ungefär det vi gjort det här veckoslutet, har inte hunnit så mycket att sitta ner och ta det lugn. Men det är nog trevligt med program och det tycker Molly också, hon blir inte alls lika gnällig och mamis som när man bara är hemma.

Har igen glömt att ta bilder. Men tog i alla fall en bild på vårt soffbord som fick en julduk på sig och ett par tomtar och så hämtade Valter mamma rosor åt oss.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…