Fortsätt till huvudinnehåll

Nu räcker det!

Jag tycker inte om snö eller det är okej om finns snö på julen men det kan komma i december och försvinna i januari. Men jag tycker inte alls om att det kommit nu ren och dessutom så mycket som det nu har kommit. Kommer bli en super lång vinter om det är så att snön kommer vara kvar till april. Suck..
Nu har det dessutom snöat så mycket de senaste dagarna att man inte haft någon lust att gå ut. Jag som hade tänkt gå ut och gå de dagar jag inte tränar, men så har det inte blivit. Har inte haft någon motivation att gå ut i snö yran. Molly trivis inte heller så bra i vagnen när man måste sätta på regnskyddet.
Om man måste försöka vara positiv så ger snön lite mera ljus. Det är inte så mörkt och dystert som de brukar vara i november. Men det är de ända positiva jag kommer på med snön. Det är halt, tungt att knuffa vagnen och man måst ha massor kläder på sig.

Dessutom om det fortsätter så här så måste vi köpa en spade så man får bort all snö från balkongen så Mollys vagn ryms dit så hon får sova ute.

Kukuu 

Så mycket snö överallt,,,

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…