Fortsätt till huvudinnehåll

Nu skall extra kilona bort!!

Jag är trött på att känna mig fet och obekväm. Har en garderob full med kläder men ingent som går på mig eller är snygg på mig. Känns dummt att köpa nya kläder när man ändå har kläder man skulle kunna andvända men det ända som behövs är att gå ner lite i vikt.
Så nu tänker jag påriktigt få bort mina extra kilon. Det värsta är att det inte bara är graviditests kilon utan jag har gått upp mycket efter graviditeten. Har inte rört på mig tillräckligt och har ätitit för mycket ohälsosamt.
Men nu är det slut på det, jag lovar! Jag skall börja träna iallafall två gånger i veckan, för det klarar jag troligtvis av. De dagar jag inte går och tränar så tänker jag gå ut på promenad, om vädrer tillåter och jag inte har någo andra planer.
Sen tänker jag också försöka äta nyttigare. Vi äter redan ganska nyttigt med Valter, vi försöker att inte äta så mycket kolhydrater. Till morgonmål äter jag smörgås, men annors tänker jag försöka undvika kolhydrater så bra jag kan, klart om jag blir bjuden på pasta, ris eller potatis tackar jag inte nej, men tänker inte laga det själv. Jag tänker också föröska lämna sockret så gott det går, vet att det är svårt men när man måste så klarar jag kanske av det.
Men jag tänker ha en gotadag en gång varannan vecka, för jag vill kunna unna mig något gott. För om jag inte får göra det så vet jag att jag inte klarar av det här, och en gång varannan vecka tycker jag låter rimmligt.

Men nu ska jag säga hejdå till mina extra kilon, hoppas att jag snart rymms in i mina gamla jeans!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…