Fortsätt till huvudinnehåll

Nu skall extra kilona bort!!

Jag är trött på att känna mig fet och obekväm. Har en garderob full med kläder men ingent som går på mig eller är snygg på mig. Känns dummt att köpa nya kläder när man ändå har kläder man skulle kunna andvända men det ända som behövs är att gå ner lite i vikt.
Så nu tänker jag påriktigt få bort mina extra kilon. Det värsta är att det inte bara är graviditests kilon utan jag har gått upp mycket efter graviditeten. Har inte rört på mig tillräckligt och har ätitit för mycket ohälsosamt.
Men nu är det slut på det, jag lovar! Jag skall börja träna iallafall två gånger i veckan, för det klarar jag troligtvis av. De dagar jag inte går och tränar så tänker jag gå ut på promenad, om vädrer tillåter och jag inte har någo andra planer.
Sen tänker jag också försöka äta nyttigare. Vi äter redan ganska nyttigt med Valter, vi försöker att inte äta så mycket kolhydrater. Till morgonmål äter jag smörgås, men annors tänker jag försöka undvika kolhydrater så bra jag kan, klart om jag blir bjuden på pasta, ris eller potatis tackar jag inte nej, men tänker inte laga det själv. Jag tänker också föröska lämna sockret så gott det går, vet att det är svårt men när man måste så klarar jag kanske av det.
Men jag tänker ha en gotadag en gång varannan vecka, för jag vill kunna unna mig något gott. För om jag inte får göra det så vet jag att jag inte klarar av det här, och en gång varannan vecka tycker jag låter rimmligt.

Men nu ska jag säga hejdå till mina extra kilon, hoppas att jag snart rymms in i mina gamla jeans!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…