Fortsätt till huvudinnehåll

Nu skall extra kilona bort!!

Jag är trött på att känna mig fet och obekväm. Har en garderob full med kläder men ingent som går på mig eller är snygg på mig. Känns dummt att köpa nya kläder när man ändå har kläder man skulle kunna andvända men det ända som behövs är att gå ner lite i vikt.
Så nu tänker jag påriktigt få bort mina extra kilon. Det värsta är att det inte bara är graviditests kilon utan jag har gått upp mycket efter graviditeten. Har inte rört på mig tillräckligt och har ätitit för mycket ohälsosamt.
Men nu är det slut på det, jag lovar! Jag skall börja träna iallafall två gånger i veckan, för det klarar jag troligtvis av. De dagar jag inte går och tränar så tänker jag gå ut på promenad, om vädrer tillåter och jag inte har någo andra planer.
Sen tänker jag också försöka äta nyttigare. Vi äter redan ganska nyttigt med Valter, vi försöker att inte äta så mycket kolhydrater. Till morgonmål äter jag smörgås, men annors tänker jag försöka undvika kolhydrater så bra jag kan, klart om jag blir bjuden på pasta, ris eller potatis tackar jag inte nej, men tänker inte laga det själv. Jag tänker också föröska lämna sockret så gott det går, vet att det är svårt men när man måste så klarar jag kanske av det.
Men jag tänker ha en gotadag en gång varannan vecka, för jag vill kunna unna mig något gott. För om jag inte får göra det så vet jag att jag inte klarar av det här, och en gång varannan vecka tycker jag låter rimmligt.

Men nu ska jag säga hejdå till mina extra kilon, hoppas att jag snart rymms in i mina gamla jeans!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Sommaren i bilder