Fortsätt till huvudinnehåll

Suck...

Nu orkar jag inte med den här flunssan mera. Trodde att jag höll på att bli frisk, mådde bättre på söndagen, men sen vaknar man på månaden och har fått en hemsk hosta. Känns som mina lungor rivs ut varje gång jag hostar, inte alls roligt. Jag vaknade på natten flera gånger för att jag måste hosta men jag vågar inte hosta ordentligt när Molly sover, vill ju inte väcka henne. Hoppas att jag skulle bli frisk snart, har ingen ork eller motivation att göra något vettigt.
Det är dessutom så störande, varje gång jag får motivation till att börja träna så ska jag bli sjuk så jag inte kan träna på en vecka. Man får ju inga resultat om man tränar två gånger en vecka och nästa vecka tränar man inget alls. Nej nu hoppas jag att jag blir frisk snart och att jag inte får någon flunssa på länge!
Inte gör det här tråkiga vädret något bättre heller. Fast jag inte tycker om snö så var det nog mycket bättre när det var snö och några minus grader än det här tråkiga gråa regninga vädret. Känns som det är mörkt hela tiden. Hoppas solen skulle titta fram snart och det gråa vädret försvinner så kanske man sku börja känna sig lite piggare.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…