Fortsätt till huvudinnehåll

Suck...

Nu orkar jag inte med den här flunssan mera. Trodde att jag höll på att bli frisk, mådde bättre på söndagen, men sen vaknar man på månaden och har fått en hemsk hosta. Känns som mina lungor rivs ut varje gång jag hostar, inte alls roligt. Jag vaknade på natten flera gånger för att jag måste hosta men jag vågar inte hosta ordentligt när Molly sover, vill ju inte väcka henne. Hoppas att jag skulle bli frisk snart, har ingen ork eller motivation att göra något vettigt.
Det är dessutom så störande, varje gång jag får motivation till att börja träna så ska jag bli sjuk så jag inte kan träna på en vecka. Man får ju inga resultat om man tränar två gånger en vecka och nästa vecka tränar man inget alls. Nej nu hoppas jag att jag blir frisk snart och att jag inte får någon flunssa på länge!
Inte gör det här tråkiga vädret något bättre heller. Fast jag inte tycker om snö så var det nog mycket bättre när det var snö och några minus grader än det här tråkiga gråa regninga vädret. Känns som det är mörkt hela tiden. Hoppas solen skulle titta fram snart och det gråa vädret försvinner så kanske man sku börja känna sig lite piggare.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Sommaren i bilder