Fortsätt till huvudinnehåll

Suck...

Nu orkar jag inte med den här flunssan mera. Trodde att jag höll på att bli frisk, mådde bättre på söndagen, men sen vaknar man på månaden och har fått en hemsk hosta. Känns som mina lungor rivs ut varje gång jag hostar, inte alls roligt. Jag vaknade på natten flera gånger för att jag måste hosta men jag vågar inte hosta ordentligt när Molly sover, vill ju inte väcka henne. Hoppas att jag skulle bli frisk snart, har ingen ork eller motivation att göra något vettigt.
Det är dessutom så störande, varje gång jag får motivation till att börja träna så ska jag bli sjuk så jag inte kan träna på en vecka. Man får ju inga resultat om man tränar två gånger en vecka och nästa vecka tränar man inget alls. Nej nu hoppas jag att jag blir frisk snart och att jag inte får någon flunssa på länge!
Inte gör det här tråkiga vädret något bättre heller. Fast jag inte tycker om snö så var det nog mycket bättre när det var snö och några minus grader än det här tråkiga gråa regninga vädret. Känns som det är mörkt hela tiden. Hoppas solen skulle titta fram snart och det gråa vädret försvinner så kanske man sku börja känna sig lite piggare.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…