Fortsätt till huvudinnehåll

Test på gång

Som de flesta vet så vaknar Molly väldigt tidigt på morgorna. Något jag inte alls tycker så mycket om. De senaste veckorna så har hon vaknat mellan klockan 5-6. Helt för tidigt tycker jag! Så jag har börjat testa om det sku hjälpa med att låta Molly bara sova en dagssömn.
Allt börja egentligen på torsdagen när vi var hos min syster. Molly vägrade somna för sin första dagssömn så hon gick och sova vid 12 tiden. Var lite rädd att kvällen skulle bli jobbig och att hon skulle vara jätte trött när hon bara sov en dagssömn. Men nej, hon orka lika bra som vanligt och vara inte alls något extra trött. Nästa morgon sov hon till halv åtta!!!! Jag kommer inte ihåg när jag senaste skulle ha fått sova så länge.
Så igår bestämmde jag mig att vi testar om det går att hon bara sover en sömn. igår gick det också förvånadsvärt lätt, men sen så vaknade hon idag redan halv 6. Så det gick inte helt som planerat. Men dagen gick helt bra, fick inte så mycket gjort när hon var vaken, för måste underhålla henne nästan hela tiden, för hon var lite trött. Satte henne och sova ren före 11, så kvällen blev ganska tuff, hon var lite extra trött och gnällig, men det gick helt bra ändå.
Så nu får jag hoppas att hon sover länge imorgon på morgonen och att det här skulle kunna fungera så hon börjar sova längre!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…