Fortsätt till huvudinnehåll

Trevliga dagar!

Nu går dagarna igen helt för snabbt, känns igen som jag inte alls hinner med.
Det här veckoslutet är jag ensam med Molly och vi har haft massor med trevligt program. Var lite rädd att det kommer bli tungt när Molly har varit ganska gnällig och vill ha uppmärksamhet hela tiden. Men det har gått hur bra som helst!
Igår var min syster Matilda här med kusin T och igen lekte Molly och kusin T så fint tillsammans, Molly gav till och med flera pussar till T. Så sött!! Idag har min kompis Annika varit här med hennes lilla bebi M och senare på dagen promenerade vi till Moms och åt lilte sniglar.

Det hjälper mycekt om vi har program så blir inte Molly alls på samma sätt gnällig. Men när hon blir gnällig så är det inte lika jobbigt om man har sällskap som när man är ensam. Om man är ensam så är det bra att ha lite program, både för mig och Molly.

Dessutom fortsätter vårt trevliga program ännu imorgon. Det är farsdag, så då skall ju alla pappor firas. Valter kommer hem först någong på dagen, så jag och Molly börjar dagen med farsdagskaffe med Mollys morfar. Senare på dagen ska vi ut och äta med Mollys farfar.

Nu skall jag njuta av lite egen tid och tända lite ljus och titta på ett par avsnitt av Gilmore Girls, sen blir det väll dags för mig också att gå och sova.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…