Fortsätt till huvudinnehåll

Trevliga dagar!

Nu går dagarna igen helt för snabbt, känns igen som jag inte alls hinner med.
Det här veckoslutet är jag ensam med Molly och vi har haft massor med trevligt program. Var lite rädd att det kommer bli tungt när Molly har varit ganska gnällig och vill ha uppmärksamhet hela tiden. Men det har gått hur bra som helst!
Igår var min syster Matilda här med kusin T och igen lekte Molly och kusin T så fint tillsammans, Molly gav till och med flera pussar till T. Så sött!! Idag har min kompis Annika varit här med hennes lilla bebi M och senare på dagen promenerade vi till Moms och åt lilte sniglar.

Det hjälper mycekt om vi har program så blir inte Molly alls på samma sätt gnällig. Men när hon blir gnällig så är det inte lika jobbigt om man har sällskap som när man är ensam. Om man är ensam så är det bra att ha lite program, både för mig och Molly.

Dessutom fortsätter vårt trevliga program ännu imorgon. Det är farsdag, så då skall ju alla pappor firas. Valter kommer hem först någong på dagen, så jag och Molly börjar dagen med farsdagskaffe med Mollys morfar. Senare på dagen ska vi ut och äta med Mollys farfar.

Nu skall jag njuta av lite egen tid och tända lite ljus och titta på ett par avsnitt av Gilmore Girls, sen blir det väll dags för mig också att gå och sova.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Sommaren i bilder