Fortsätt till huvudinnehåll

Trevliga dagar!

Nu går dagarna igen helt för snabbt, känns igen som jag inte alls hinner med.
Det här veckoslutet är jag ensam med Molly och vi har haft massor med trevligt program. Var lite rädd att det kommer bli tungt när Molly har varit ganska gnällig och vill ha uppmärksamhet hela tiden. Men det har gått hur bra som helst!
Igår var min syster Matilda här med kusin T och igen lekte Molly och kusin T så fint tillsammans, Molly gav till och med flera pussar till T. Så sött!! Idag har min kompis Annika varit här med hennes lilla bebi M och senare på dagen promenerade vi till Moms och åt lilte sniglar.

Det hjälper mycekt om vi har program så blir inte Molly alls på samma sätt gnällig. Men när hon blir gnällig så är det inte lika jobbigt om man har sällskap som när man är ensam. Om man är ensam så är det bra att ha lite program, både för mig och Molly.

Dessutom fortsätter vårt trevliga program ännu imorgon. Det är farsdag, så då skall ju alla pappor firas. Valter kommer hem först någong på dagen, så jag och Molly börjar dagen med farsdagskaffe med Mollys morfar. Senare på dagen ska vi ut och äta med Mollys farfar.

Nu skall jag njuta av lite egen tid och tända lite ljus och titta på ett par avsnitt av Gilmore Girls, sen blir det väll dags för mig också att gå och sova.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…