Fortsätt till huvudinnehåll

Tröga dagar!

Har varit super dålig med att uppdatera bloggen på sistone, har inte haft så mycket överlopps energi. Sömnskolningen med Molly går inte så bra, hon har skrikit nästan en timme varje natt. Eller de första två nätterna gick hur bra som helst, men sen hände något och hon vägrar somna om. Så har inte varit så pigg på dagarna. Och pricken på i:et så har man igen fått flunssa och huvudet är fullt med snor och man är trött i kroppen och har inte någon extra energi.
Sömnskolningen har jag nu satt lite på paus nu, Molly har vaknat de två senaste nätterna först vid halv fem, så då har jag gett mjölk åt henne. Så länge hon inte vaknar före fyra så tänker jag nog ge mjölk, iallafall en stund. Började känna mig så slut när man inte hade sovit ordentligt på en vecka, så tänkte att det kanske är bäst såhär.

Men annors har vi haft en riktigt trevlig vecka med syster träff och dop.

Vi åt pulled beef och det var jättegott, mycket godare än pulled pork!

Kusinerna leker så fint tillsammans!

Man skall vara fin när man går på dop!

Årets julkort...(Molly hatar när man sätter något på hennes huvud)Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…