Fortsätt till huvudinnehåll

Tröga dagar!

Har varit super dålig med att uppdatera bloggen på sistone, har inte haft så mycket överlopps energi. Sömnskolningen med Molly går inte så bra, hon har skrikit nästan en timme varje natt. Eller de första två nätterna gick hur bra som helst, men sen hände något och hon vägrar somna om. Så har inte varit så pigg på dagarna. Och pricken på i:et så har man igen fått flunssa och huvudet är fullt med snor och man är trött i kroppen och har inte någon extra energi.
Sömnskolningen har jag nu satt lite på paus nu, Molly har vaknat de två senaste nätterna först vid halv fem, så då har jag gett mjölk åt henne. Så länge hon inte vaknar före fyra så tänker jag nog ge mjölk, iallafall en stund. Började känna mig så slut när man inte hade sovit ordentligt på en vecka, så tänkte att det kanske är bäst såhär.

Men annors har vi haft en riktigt trevlig vecka med syster träff och dop.

Vi åt pulled beef och det var jättegott, mycket godare än pulled pork!

Kusinerna leker så fint tillsammans!

Man skall vara fin när man går på dop!

Årets julkort...(Molly hatar när man sätter något på hennes huvud)Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…