Fortsätt till huvudinnehåll

Tröga dagar!

Har varit super dålig med att uppdatera bloggen på sistone, har inte haft så mycket överlopps energi. Sömnskolningen med Molly går inte så bra, hon har skrikit nästan en timme varje natt. Eller de första två nätterna gick hur bra som helst, men sen hände något och hon vägrar somna om. Så har inte varit så pigg på dagarna. Och pricken på i:et så har man igen fått flunssa och huvudet är fullt med snor och man är trött i kroppen och har inte någon extra energi.
Sömnskolningen har jag nu satt lite på paus nu, Molly har vaknat de två senaste nätterna först vid halv fem, så då har jag gett mjölk åt henne. Så länge hon inte vaknar före fyra så tänker jag nog ge mjölk, iallafall en stund. Började känna mig så slut när man inte hade sovit ordentligt på en vecka, så tänkte att det kanske är bäst såhär.

Men annors har vi haft en riktigt trevlig vecka med syster träff och dop.

Vi åt pulled beef och det var jättegott, mycket godare än pulled pork!

Kusinerna leker så fint tillsammans!

Man skall vara fin när man går på dop!

Årets julkort...(Molly hatar när man sätter något på hennes huvud)Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Sommaren i bilder