Fortsätt till huvudinnehåll

2016

2016 har varit ett år fullt med spännigar och lycka.

Året började med en enorm mage och fruktansvärd foglossning, kom nästan inte upp från sängen eller soffan för jag hade så ont.

Men den 7.2  var väntan över och den perfektaste lilla flickan var äntligen hos oss. Kärleken man får för ens egna barn är oförklarlig och något av det bästa som finns.

Sen började berg och dalbanan. Vissa dagar gick helt perfekt och vissa dagar gick inte så bra. Men man lärde sig för varje dag mer och mer, och att få se Molly utvecklas och växa är något av de bästa som finns.


Hon fick namnet Molly Sofia.


Massor med syster/kusin träffar har det också blivit, och det har varit jätteroligt att vi alla systrar varit mamma lediga samtidigt. Under 2017 börjar vi alla jobba så blir tyvärr inte säkert lika många systerträffar sen mera.


Valter blev sjuksriven i juni så vi var båda lediga hela sommarn, så det blev mycket häng på landet och det var skönt.


Så hann vi förlova oss också.


Det är intressant och se hur mycket Molly utvecklas under det senaste året, och blir intressant att få se vad hon lär sig till näst.

Men jo, man kan kort säga att 2016 har varit ett händelsefullt år och inget år har sätt likadant ut som iår. Men mycket skratt och tårar har det varit. Nu väntar jag bara på 2017 och hoppas att det minst blir lika bra som iår!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…