Fortsätt till huvudinnehåll

2016

2016 har varit ett år fullt med spännigar och lycka.

Året började med en enorm mage och fruktansvärd foglossning, kom nästan inte upp från sängen eller soffan för jag hade så ont.

Men den 7.2  var väntan över och den perfektaste lilla flickan var äntligen hos oss. Kärleken man får för ens egna barn är oförklarlig och något av det bästa som finns.

Sen började berg och dalbanan. Vissa dagar gick helt perfekt och vissa dagar gick inte så bra. Men man lärde sig för varje dag mer och mer, och att få se Molly utvecklas och växa är något av de bästa som finns.


Hon fick namnet Molly Sofia.


Massor med syster/kusin träffar har det också blivit, och det har varit jätteroligt att vi alla systrar varit mamma lediga samtidigt. Under 2017 börjar vi alla jobba så blir tyvärr inte säkert lika många systerträffar sen mera.


Valter blev sjuksriven i juni så vi var båda lediga hela sommarn, så det blev mycket häng på landet och det var skönt.


Så hann vi förlova oss också.


Det är intressant och se hur mycket Molly utvecklas under det senaste året, och blir intressant att få se vad hon lär sig till näst.

Men jo, man kan kort säga att 2016 har varit ett händelsefullt år och inget år har sätt likadant ut som iår. Men mycket skratt och tårar har det varit. Nu väntar jag bara på 2017 och hoppas att det minst blir lika bra som iår!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…