Fortsätt till huvudinnehåll

Dåliga nätter och mycket program

Har inte hunnit/orkat blogga på några dagar. Dagarna har varit fulla med systerträffar, jobb, julförberedelser och julfester.
Under nätterna har jag inte fått så mycket sovet, vet inte riktigt vad Molly har nu. Men hon vaknar flera gånger, varit vissa nätter som vaknat ren vid tolv tiden. Behöver oftast inte ge någon mjölk men måst nog stiga upp och sätta handen på henne för att hon ska somna om. Vissa nätter har hon vaknat nästan en gång i timmen. Sen har de varit de nätterna som hon kanske bara vaknar en-två gånger, men det tar en timme fören hon somnar om. Eller hon somnar om jag har handen på henne sen just när jag lägger mig ner i sängen så vaknar hon, och så håller de på så i 30-60 minuter fören hon somnar om ordentligt. Lite frustrerande kan jag säga!
Så har varit ganska trött på kvällarna, har inte haft riktigt någon överenergi till något. Flera kvällar har jag till och med gott och sova före 22 för att jag har varit så trött.

Tror jag snart måste gå och sova, har sovit ungefär 3-4 timmar i natt. Och det är inte bara tack vare Molly. Vi var på Valters sälkts julfest igår och var i säng först efter 01 och så bestämmde sig Molly att vakna ren vid fem. Så är inte så hemskt pigg idag...
Hoppas den här natten blir lite bättre än de senaste och Molly inte vaknar klockan fem!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…