Fortsätt till huvudinnehåll

Dåliga nätter och mycket program

Har inte hunnit/orkat blogga på några dagar. Dagarna har varit fulla med systerträffar, jobb, julförberedelser och julfester.
Under nätterna har jag inte fått så mycket sovet, vet inte riktigt vad Molly har nu. Men hon vaknar flera gånger, varit vissa nätter som vaknat ren vid tolv tiden. Behöver oftast inte ge någon mjölk men måst nog stiga upp och sätta handen på henne för att hon ska somna om. Vissa nätter har hon vaknat nästan en gång i timmen. Sen har de varit de nätterna som hon kanske bara vaknar en-två gånger, men det tar en timme fören hon somnar om. Eller hon somnar om jag har handen på henne sen just när jag lägger mig ner i sängen så vaknar hon, och så håller de på så i 30-60 minuter fören hon somnar om ordentligt. Lite frustrerande kan jag säga!
Så har varit ganska trött på kvällarna, har inte haft riktigt någon överenergi till något. Flera kvällar har jag till och med gott och sova före 22 för att jag har varit så trött.

Tror jag snart måste gå och sova, har sovit ungefär 3-4 timmar i natt. Och det är inte bara tack vare Molly. Vi var på Valters sälkts julfest igår och var i säng först efter 01 och så bestämmde sig Molly att vakna ren vid fem. Så är inte så hemskt pigg idag...
Hoppas den här natten blir lite bättre än de senaste och Molly inte vaknar klockan fem!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…