Fortsätt till huvudinnehåll

Dåliga nätter och mycket program

Har inte hunnit/orkat blogga på några dagar. Dagarna har varit fulla med systerträffar, jobb, julförberedelser och julfester.
Under nätterna har jag inte fått så mycket sovet, vet inte riktigt vad Molly har nu. Men hon vaknar flera gånger, varit vissa nätter som vaknat ren vid tolv tiden. Behöver oftast inte ge någon mjölk men måst nog stiga upp och sätta handen på henne för att hon ska somna om. Vissa nätter har hon vaknat nästan en gång i timmen. Sen har de varit de nätterna som hon kanske bara vaknar en-två gånger, men det tar en timme fören hon somnar om. Eller hon somnar om jag har handen på henne sen just när jag lägger mig ner i sängen så vaknar hon, och så håller de på så i 30-60 minuter fören hon somnar om ordentligt. Lite frustrerande kan jag säga!
Så har varit ganska trött på kvällarna, har inte haft riktigt någon överenergi till något. Flera kvällar har jag till och med gott och sova före 22 för att jag har varit så trött.

Tror jag snart måste gå och sova, har sovit ungefär 3-4 timmar i natt. Och det är inte bara tack vare Molly. Vi var på Valters sälkts julfest igår och var i säng först efter 01 och så bestämmde sig Molly att vakna ren vid fem. Så är inte så hemskt pigg idag...
Hoppas den här natten blir lite bättre än de senaste och Molly inte vaknar klockan fem!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Sommaren i bilder