Fortsätt till huvudinnehåll

Klar för julen!

Jag har verkligen varit dålig på att blogga på sistonet, men har inte riktigt haft tid eller ork. Har haft jobb och sedan allt som måste fixas för julen och sen har Molly vaknat klockan fem nästan alla morgornar. Men jag lovar att efter julen skall jag se till att skriva oftare.

Men nu har jag äntligen allt fixat för julen, alla paket ä packade, allt är bakat eller förutom jullimppan men den ska vi baka idag eller imorgon, så den är färsk på julafton.
Idag har jag tänkt bara ta det lugnt, vi skall till min moromor efter lunchen för det är hennes födelsedag. Men annors så tänker jag inte göra så mycket, det har ändå varit så mycket de senaste dagarna så helt skönt med en dag som man inte måste göra något. Sen orkar man med julafton imorgon!

Har bakat chokokex

Och knäckhavreflarn

Fröknäckebröd har jag också hunnit göra
 
Mamma hämtade just en julbukett till oss!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…