Fortsätt till huvudinnehåll

Min lilla sjukling


Vår lilla sjukling

På tisdag kväll kändes Molly helt plötsligt jättevarm så tänkte att jag kollar om hon fått feber. Jo det hade hon fått, 38 graders feber hade hon helt plötsligt och hon hade börja få samma äckliga hosta jag har. Försökte ge lite panadol till natten med det vägrade hon ta, men hon sov ändo riktigt bra den natten. På onsdagen vaknade hon och verkade helt pigg och hade bara 37 graders stägring.  Men sen blev hon bara gnälligare och gnälligare, men jag måste tyvärr fara iväg på jobb och det sväd ganska mycket i mitt mamma hjärta att lämna henne när hon är för första gången sjuk påriktigt.
Sen på dagen så ville Molly varken sova eller äta något med Valter, ända stället hon var nöjd på var i hans famn. När jag kom hem från jobber verkade hon helt pigg men hon vägrade äta någon kvällsmat och lite på 37 graders feber hade hon.
 Den här natten sov hon inte riktigt lika bra som förra, hon sov som en stock till klockan tre men efter det så har hon inte rikgit villa sova. Hon var jätteoroligt, vaknade flera gånger och måste vara så närma mig som hon bara kunde och hon var helt kok het. Så jag har inte sovit så mycket efter klockan tre, för jag har haft henne tex. på mig sovande och så fort jag somnade så vaknade hon för några minuter och så höll de på hela natten.
Idag på morgonen hade hon sen 37,6 graders feber och vägrade fortfarande äta, så jag bestämmde mig att ringa till hälsocentralen för att få kollat att hon inte har någon öroninflomation eller något annat. Så hela förmiddagen var vi på hälsocentralen för att göra olika tester (som inte var helt det lättaste med henne för hon vägrade och började bara skrika och sträta imot, därför tog det så länge för oss), men allt verkade vara helt okej. Vi blev hemsickade och de sade om Molly inte börjar äta och hon har feber ännu imorgon skall vi komma tillbaks.
Men verkar vara som Molly äntligen börjar bli friskare, hon har fått i sig lite turkis yougurt och nästan två skivor bröd och nu på kvällen hade hon inte feber mera.
Är verkligen inte roligt att se sin lilla bebis så sjuk att hon inte orkar leka, ända ställe som duger är famnen och hon till och med somnade i famnen flera gånger och det händer aldrig. Men vi håller tummarna att hon mår bättre imorgon och hon börjar få sin energi och aptit tillbaks,

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…