Fortsätt till huvudinnehåll

Pust...

Nu är de första arbetsdagarna över. Gick förvånadsvärt bra, var i för sig ett ganska lugnt veckoslut. Men trött var jag, på fredagen var jag hemma först lite efter halv 3 så fick ungefär fem timmars sömn. På lördagen var jag "redan" hemma lite före 2 och fick kanske sex timmar sovet. Så på söndagen var jag riktigt död, konstigt nog hade jag inte så ont i fötterna som jag trodde att jag skulle ha.
Men på söndagen gick jag redan lite efter nie och sova och det var skönt att få sova lite mer en 5-6 timmar. Men sen igen så igår så hade vi firmans julfest och jag hade egentligen tänkt komma hem efter vi ätit färdigt, men vi hade så roligt och det är så sällan jag nuförtiden slipper bort hemmifrån, så var hemma först lite över tolv, så blev inte sp många timmar sömn inatt heller.
Blir säkert tidig tutuidags för mig idag igen och så hoppas man att jag börjar känna mig piggare imorgon.

Det hade dessutom gott förvånadsvärt bra med Molly och Valter. Molly hade inte varit så gnällig som vi hade trott. Förutom att på fredagen så vaknade hon upp vid elva och skrek i en och en halv timmme, det var inte så roligt för Valter. Lite krånglar hon ännu när Valter matar, men finns hopp i alla fall att hon börjar äta bra med Valter och att hon inte gnäller så mycket.
Men idag har Molly varit extra mamis, så fort hon ser mig så kommer och krypande med fullfart och säger mamma mamma och skall komma upp i famnen.

Men nu skall jag ta och titta lite på tv och sen skall jag snart gå och sova. Ha en trevlig självständighetsdag!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…