Fortsätt till huvudinnehåll

Pust...

Nu är de första arbetsdagarna över. Gick förvånadsvärt bra, var i för sig ett ganska lugnt veckoslut. Men trött var jag, på fredagen var jag hemma först lite efter halv 3 så fick ungefär fem timmars sömn. På lördagen var jag "redan" hemma lite före 2 och fick kanske sex timmar sovet. Så på söndagen var jag riktigt död, konstigt nog hade jag inte så ont i fötterna som jag trodde att jag skulle ha.
Men på söndagen gick jag redan lite efter nie och sova och det var skönt att få sova lite mer en 5-6 timmar. Men sen igen så igår så hade vi firmans julfest och jag hade egentligen tänkt komma hem efter vi ätit färdigt, men vi hade så roligt och det är så sällan jag nuförtiden slipper bort hemmifrån, så var hemma först lite över tolv, så blev inte sp många timmar sömn inatt heller.
Blir säkert tidig tutuidags för mig idag igen och så hoppas man att jag börjar känna mig piggare imorgon.

Det hade dessutom gott förvånadsvärt bra med Molly och Valter. Molly hade inte varit så gnällig som vi hade trott. Förutom att på fredagen så vaknade hon upp vid elva och skrek i en och en halv timmme, det var inte så roligt för Valter. Lite krånglar hon ännu när Valter matar, men finns hopp i alla fall att hon börjar äta bra med Valter och att hon inte gnäller så mycket.
Men idag har Molly varit extra mamis, så fort hon ser mig så kommer och krypande med fullfart och säger mamma mamma och skall komma upp i famnen.

Men nu skall jag ta och titta lite på tv och sen skall jag snart gå och sova. Ha en trevlig självständighetsdag!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…