Fortsätt till huvudinnehåll

Pust...

Nu är de första arbetsdagarna över. Gick förvånadsvärt bra, var i för sig ett ganska lugnt veckoslut. Men trött var jag, på fredagen var jag hemma först lite efter halv 3 så fick ungefär fem timmars sömn. På lördagen var jag "redan" hemma lite före 2 och fick kanske sex timmar sovet. Så på söndagen var jag riktigt död, konstigt nog hade jag inte så ont i fötterna som jag trodde att jag skulle ha.
Men på söndagen gick jag redan lite efter nie och sova och det var skönt att få sova lite mer en 5-6 timmar. Men sen igen så igår så hade vi firmans julfest och jag hade egentligen tänkt komma hem efter vi ätit färdigt, men vi hade så roligt och det är så sällan jag nuförtiden slipper bort hemmifrån, så var hemma först lite över tolv, så blev inte sp många timmar sömn inatt heller.
Blir säkert tidig tutuidags för mig idag igen och så hoppas man att jag börjar känna mig piggare imorgon.

Det hade dessutom gott förvånadsvärt bra med Molly och Valter. Molly hade inte varit så gnällig som vi hade trott. Förutom att på fredagen så vaknade hon upp vid elva och skrek i en och en halv timmme, det var inte så roligt för Valter. Lite krånglar hon ännu när Valter matar, men finns hopp i alla fall att hon börjar äta bra med Valter och att hon inte gnäller så mycket.
Men idag har Molly varit extra mamis, så fort hon ser mig så kommer och krypande med fullfart och säger mamma mamma och skall komma upp i famnen.

Men nu skall jag ta och titta lite på tv och sen skall jag snart gå och sova. Ha en trevlig självständighetsdag!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Äntligen några dagar ledigt

Äntligen har jag flera dagar ledigt från jobbet, och måst nog säga att det är ganska skönt. Känns som jag inte gjort något annat än jobbad sen jag kom tillbaks på semester.
Dessutom har vi inte så mycket inplaner så tänker faktist bara njuta av att vara med familjen och göra det vi känner för. Snart blir det ändå dagisstart och mera jobb så måste föröska njuta av tiden vi har tillsammans så länge vi kan.

Idag har vi varit på 1,5-års granskningen på rådgivninge, och Molly har vuxit fint, hela 8999 g och 77 cm lång. Sen har vi också varit på besök hos min kompis Annika, det är nog jätteroligt att vi har barn i samma ålder, och jag hoppas verkligen Molly och Annikas flicka M blir bra vänner. Jag och Annika har nämligen kännt varandra sen vi var ungefär 2-3 år. Så det skulle vara jätteroligt om Molly och M blir bästa kompisar. För tillfälle värkar det i alla fall gå bra, de är ganska snälla med varandra i alla fall, hehe.
Nu är Valter och Molly ute på promenad och jag passar på att blogga…