Fortsätt till huvudinnehåll

Så var den julen över

Så var julen över, med mycket julklappar och god mat. Fast det inte blev helt den julen jag hade planerat. 
På julafton var vi hos min syster Matilda, där var hela min familj och min farmor. Det gick förvånadsvärts lugn med tanke på att det var 4 små barn med oss, alla barn var så gott som nöjda hela kvällen, måste nog erkänna att jag trodde det skulle vara mera kaos än var det var. 
Vi fick massor med paket, mycket mer än vad jag hade räknat med, vi har helt tydligt vari snälla det här året. Molly fick massor med trevliga saker, kläder, böcker, leksamer  en potta, mm.
Själv fick jag också massor trevliga saker, bland annat, täcke, dyna, pengar och kökssaker.
Det var en riktigt lyckad julafton måste jag säga.

Men så vände den fina turer med en lyckad jul, på juldagen vaknade jag upp och mådde inte alls bra, har igen fått flunssa. På söndagen mådde jag riktigt skräp, så jag fick skippa att fara till Valters moster på middag och lika bra så för på kvällen hade jag feber. Valter och Molly åkte utan mig och det var nog riktigt skönt att bara få ligga på soffan och ta det lugnt, för hade ingen energi till något.
På måndagen var febern bortta men flunssan var ändå kvar, riktigt hemsk hosta har jag, näsan är täppt och ingen energi. 

Men nu när jag sakta men säkert börjar känna mig bättre så har Molly blivi sjuk, hon började också hosta idag på dagen och nu på kvällen hade hon feber. Får se hur natten blir, försökte ge henne lite panadol men hon vägrade. Så hoppas att inte febern gör så hon sover oroligt...

Molly var så söt med rosett i håer på julafton

Molly fick en bil av oss till julklapp, en riktigt bra köp, hon älskar den

Min syster hade gjort de så fint och mysigt

Julgubben måste ju också komma på besök

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…