Fortsätt till huvudinnehåll

Så var den julen över

Så var julen över, med mycket julklappar och god mat. Fast det inte blev helt den julen jag hade planerat. 
På julafton var vi hos min syster Matilda, där var hela min familj och min farmor. Det gick förvånadsvärts lugn med tanke på att det var 4 små barn med oss, alla barn var så gott som nöjda hela kvällen, måste nog erkänna att jag trodde det skulle vara mera kaos än var det var. 
Vi fick massor med paket, mycket mer än vad jag hade räknat med, vi har helt tydligt vari snälla det här året. Molly fick massor med trevliga saker, kläder, böcker, leksamer  en potta, mm.
Själv fick jag också massor trevliga saker, bland annat, täcke, dyna, pengar och kökssaker.
Det var en riktigt lyckad julafton måste jag säga.

Men så vände den fina turer med en lyckad jul, på juldagen vaknade jag upp och mådde inte alls bra, har igen fått flunssa. På söndagen mådde jag riktigt skräp, så jag fick skippa att fara till Valters moster på middag och lika bra så för på kvällen hade jag feber. Valter och Molly åkte utan mig och det var nog riktigt skönt att bara få ligga på soffan och ta det lugnt, för hade ingen energi till något.
På måndagen var febern bortta men flunssan var ändå kvar, riktigt hemsk hosta har jag, näsan är täppt och ingen energi. 

Men nu när jag sakta men säkert börjar känna mig bättre så har Molly blivi sjuk, hon började också hosta idag på dagen och nu på kvällen hade hon feber. Får se hur natten blir, försökte ge henne lite panadol men hon vägrade. Så hoppas att inte febern gör så hon sover oroligt...

Molly var så söt med rosett i håer på julafton

Molly fick en bil av oss till julklapp, en riktigt bra köp, hon älskar den

Min syster hade gjort de så fint och mysigt

Julgubben måste ju också komma på besök

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…