Fortsätt till huvudinnehåll

Så var den julen över

Så var julen över, med mycket julklappar och god mat. Fast det inte blev helt den julen jag hade planerat. 
På julafton var vi hos min syster Matilda, där var hela min familj och min farmor. Det gick förvånadsvärts lugn med tanke på att det var 4 små barn med oss, alla barn var så gott som nöjda hela kvällen, måste nog erkänna att jag trodde det skulle vara mera kaos än var det var. 
Vi fick massor med paket, mycket mer än vad jag hade räknat med, vi har helt tydligt vari snälla det här året. Molly fick massor med trevliga saker, kläder, böcker, leksamer  en potta, mm.
Själv fick jag också massor trevliga saker, bland annat, täcke, dyna, pengar och kökssaker.
Det var en riktigt lyckad julafton måste jag säga.

Men så vände den fina turer med en lyckad jul, på juldagen vaknade jag upp och mådde inte alls bra, har igen fått flunssa. På söndagen mådde jag riktigt skräp, så jag fick skippa att fara till Valters moster på middag och lika bra så för på kvällen hade jag feber. Valter och Molly åkte utan mig och det var nog riktigt skönt att bara få ligga på soffan och ta det lugnt, för hade ingen energi till något.
På måndagen var febern bortta men flunssan var ändå kvar, riktigt hemsk hosta har jag, näsan är täppt och ingen energi. 

Men nu när jag sakta men säkert börjar känna mig bättre så har Molly blivi sjuk, hon började också hosta idag på dagen och nu på kvällen hade hon feber. Får se hur natten blir, försökte ge henne lite panadol men hon vägrade. Så hoppas att inte febern gör så hon sover oroligt...

Molly var så söt med rosett i håer på julafton

Molly fick en bil av oss till julklapp, en riktigt bra köp, hon älskar den

Min syster hade gjort de så fint och mysigt

Julgubben måste ju också komma på besök

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Sommaren i bilder