Fortsätt till huvudinnehåll

Var en trevlig söndag!

Dagen kanske inte började på bästa möjliga sätt, Molly vaknade nämligen lite före fem. Jag sku gärna ha fortsatt sova en stund, men nej hon bestämmde sig för att nu är det morgon. Så lite före sex steg vi upp, då orkade jag inte mera ligga i sängen och ha en Molly klättrande på mig.
Men sen fortsatte dagen riktigt bra, har äntligen fått städat, borde ha gjort det för flera dagar sedan men har inte haft tid/orkat. Sedan var vi också på en promenad i det sköna vädret, Molly fick till och med gunga en stund. Vi har ätit en gott och det har kännts som en riktigt bra och skön söndag.
MEN nu på kvällen så började jag känna mig flunssig, igen!! Har haft jättekallat hela dagen, men nu på kvällen så började jag få ont i halsen och näsan kliar. Vill verkligen inte igen bli förkyld, har just och just blivit frisk från min förra förkylning. Förstår inte varför jag är förkyld hela tiden. Har inte alls nu tid med att bli sjuk, har massor program och saker som borde fixas före jul den här veckan. Suck...

Men nu skall jag laga lite finrexin åt mig och titta på Gilmor Girls!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…