Fortsätt till huvudinnehåll

2017

Så var det ett 2017. Jag firade det nya året med att jobba, men ärligt talat så stör det inte mig att jobba på nya året. I alla fall nu när Molly är så liten och ändå inte förstår något av vad som händer.

Men vad hoppas jag då att skall hända 2017?
- Först och främst skall jag bli av med de extra kilona som jag har klagat över sen Molly föddes. Jag skall föröska vara hela januari utan socker och allt annat ohällsosa mat, sen efter januari så tänkte jag fösöka igen med att en gång varannan vecka får jag äta något gott om jag har lust. Sen skall träningen också nu börja på allvar och jag hoppas verkligen jag kan börja träna ordentligt. På hösten har jag nu haft flunssa nästan hela tiden, nästan inte hunnit bli frisk före nästa flunssa, men hoppas det nu skulle vara över så jag på kan börja träna i alla fall en gång i veckan, två gånger skulle vara ännu bättre.
- Sen blir det också  Mollys 1-års dag och det skall säkert firas med kaka och kalas.
- Sen hoppas jag också på att vi skulle hitta en större lägenhet så Molly skulle kunna få ett eget sovrum.
- Efter sommaren blir det dagis start för Molly och jag far tillbaks på jobb fulltid.
- Lite bröllops planeringar och funderingar blir det säkert också. Bröllopet blir säkert först 2018 eller 2019.
- Men det jag hoppas mest att händer det här året är att Valters hand skulle bli bra!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…