Fortsätt till huvudinnehåll

2017

Så var det ett 2017. Jag firade det nya året med att jobba, men ärligt talat så stör det inte mig att jobba på nya året. I alla fall nu när Molly är så liten och ändå inte förstår något av vad som händer.

Men vad hoppas jag då att skall hända 2017?
- Först och främst skall jag bli av med de extra kilona som jag har klagat över sen Molly föddes. Jag skall föröska vara hela januari utan socker och allt annat ohällsosa mat, sen efter januari så tänkte jag fösöka igen med att en gång varannan vecka får jag äta något gott om jag har lust. Sen skall träningen också nu börja på allvar och jag hoppas verkligen jag kan börja träna ordentligt. På hösten har jag nu haft flunssa nästan hela tiden, nästan inte hunnit bli frisk före nästa flunssa, men hoppas det nu skulle vara över så jag på kan börja träna i alla fall en gång i veckan, två gånger skulle vara ännu bättre.
- Sen blir det också  Mollys 1-års dag och det skall säkert firas med kaka och kalas.
- Sen hoppas jag också på att vi skulle hitta en större lägenhet så Molly skulle kunna få ett eget sovrum.
- Efter sommaren blir det dagis start för Molly och jag far tillbaks på jobb fulltid.
- Lite bröllops planeringar och funderingar blir det säkert också. Bröllopet blir säkert först 2018 eller 2019.
- Men det jag hoppas mest att händer det här året är att Valters hand skulle bli bra!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…