Fortsätt till huvudinnehåll

Ändringar i Mollys sovande

Som ni vet så vaknar Molly nästan varje morgon mellan 5-6, vissa morgornar kan hon sova till över 6 men de händer alldeles för sällan. Men jag skulle nu villa föröska göra något åt saken så att hon kanske skulle kunna börja sova till efter 6 lite oftare. För det verkar som att hon inte egentligen behöver så mycket sömn.
Det kanske skulle fungera med att sätta henne senare och sova, men tiden efter att hon gått och sova och före jag själv går och sova är den viktigaste tiden för mig varje dag. Att få titta på tv i lugn och ro och få liten egen tid eller tumis tid med Valter. Och om Molly skulle gå senare och sova skulle jag säkert också göra det, så då blir det ju ingen mer sömn för mig.
Det jag skulle villa föröska är att Molly bara skulle sova en sömn på dagarna. Men det kanske blir lite problematiskt. Hon brukar gå och sova första sömnen mellan 9-10 och sover ungefär i 1½ timme och andra sömnen brukar hon gå vid 15-tiden och då får hon sova max en timme. Men om hon skall sova en sömn per dag så borde hon gå och sova vid 12-tiden, så då borde hon äta lunch före hon går och sova och om hon blir för trött så äter hon inte så bra. Det är det som är lite problematiskt i allt det här. För jag vet att hon egentligen sku klara sig helt bra till klockan 12 om man bara underhåller och leker med henne ibland, men matande blir alltid lite svårt när hon är trött.
Men jag måst väll bara någon dag börja testa mig fram om det alls går eller inte...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…