Fortsätt till huvudinnehåll

Fullt upp

Här går dagarna med full fart, hinner inte alls med. Vi har haft program varje dag den här veckan. Har varit på jobb två kvällar den här veckan, sen har de varti några trevliga middagar en mid Valters kusin och flickvän och en med Valter pappa och lille bror, sen har vi också hunnit träffa min syster Matilda och hennes son T.
Så tyvärr har den här bloggen nu lite fått lida, har inte riktigt haft tid att sitta framför datorn. Nästa vecka är också full proppad med massor program, hela tre arbetsdagar, lite syster träff och så ska vi också hinna träffa lite vänner.
Men riktigt roligt med program tycker både jag och Molly. Dagarna känns nog så mycket lättare när man har något att göra och Molly tycker också väldigt mycket om att ha program och inte hela tiden måsta vara hemma.
Men i kväll blir det veckans bästa träff. När Mollyt somnat skall jag iväg och träffa min vänn Annika, vi ska dricka lite vin och äta lite gott. Hon har också en liten dotter så det är mer sällan man ses utan barn nu för tiden, jag tror det har hänt kanske en eller två gånger  sen Molly föddes och senast var det på sommaren. Vin har vi inte heller druckit tillsammans sen före jag var gravid. Så jag ser mycket fram i mot att få dricka lite gott och prata massor skit utan att man har bebisar skrikande brevid en.
Men sen imorgon har vi inga planer, så då tänker jag ta det helt lugnt och njuta av en dag hemme, fast det är roligt med program så behöver man en dag som man inte har något så man bara kan ta det lugn.

Men nu skall jag ta och diska, ha ett trevligt veckoslut!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Äntligen några dagar ledigt

Äntligen har jag flera dagar ledigt från jobbet, och måst nog säga att det är ganska skönt. Känns som jag inte gjort något annat än jobbad sen jag kom tillbaks på semester.
Dessutom har vi inte så mycket inplaner så tänker faktist bara njuta av att vara med familjen och göra det vi känner för. Snart blir det ändå dagisstart och mera jobb så måste föröska njuta av tiden vi har tillsammans så länge vi kan.

Idag har vi varit på 1,5-års granskningen på rådgivninge, och Molly har vuxit fint, hela 8999 g och 77 cm lång. Sen har vi också varit på besök hos min kompis Annika, det är nog jätteroligt att vi har barn i samma ålder, och jag hoppas verkligen Molly och Annikas flicka M blir bra vänner. Jag och Annika har nämligen kännt varandra sen vi var ungefär 2-3 år. Så det skulle vara jätteroligt om Molly och M blir bästa kompisar. För tillfälle värkar det i alla fall gå bra, de är ganska snälla med varandra i alla fall, hehe.
Nu är Valter och Molly ute på promenad och jag passar på att blogga…