Fortsätt till huvudinnehåll

Fullt upp

Här går dagarna med full fart, hinner inte alls med. Vi har haft program varje dag den här veckan. Har varit på jobb två kvällar den här veckan, sen har de varti några trevliga middagar en mid Valters kusin och flickvän och en med Valter pappa och lille bror, sen har vi också hunnit träffa min syster Matilda och hennes son T.
Så tyvärr har den här bloggen nu lite fått lida, har inte riktigt haft tid att sitta framför datorn. Nästa vecka är också full proppad med massor program, hela tre arbetsdagar, lite syster träff och så ska vi också hinna träffa lite vänner.
Men riktigt roligt med program tycker både jag och Molly. Dagarna känns nog så mycket lättare när man har något att göra och Molly tycker också väldigt mycket om att ha program och inte hela tiden måsta vara hemma.
Men i kväll blir det veckans bästa träff. När Mollyt somnat skall jag iväg och träffa min vänn Annika, vi ska dricka lite vin och äta lite gott. Hon har också en liten dotter så det är mer sällan man ses utan barn nu för tiden, jag tror det har hänt kanske en eller två gånger  sen Molly föddes och senast var det på sommaren. Vin har vi inte heller druckit tillsammans sen före jag var gravid. Så jag ser mycket fram i mot att få dricka lite gott och prata massor skit utan att man har bebisar skrikande brevid en.
Men sen imorgon har vi inga planer, så då tänker jag ta det helt lugnt och njuta av en dag hemme, fast det är roligt med program så behöver man en dag som man inte har något så man bara kan ta det lugn.

Men nu skall jag ta och diska, ha ett trevligt veckoslut!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…