Fortsätt till huvudinnehåll

Fullt upp

Här går dagarna med full fart, hinner inte alls med. Vi har haft program varje dag den här veckan. Har varit på jobb två kvällar den här veckan, sen har de varti några trevliga middagar en mid Valters kusin och flickvän och en med Valter pappa och lille bror, sen har vi också hunnit träffa min syster Matilda och hennes son T.
Så tyvärr har den här bloggen nu lite fått lida, har inte riktigt haft tid att sitta framför datorn. Nästa vecka är också full proppad med massor program, hela tre arbetsdagar, lite syster träff och så ska vi också hinna träffa lite vänner.
Men riktigt roligt med program tycker både jag och Molly. Dagarna känns nog så mycket lättare när man har något att göra och Molly tycker också väldigt mycket om att ha program och inte hela tiden måsta vara hemma.
Men i kväll blir det veckans bästa träff. När Mollyt somnat skall jag iväg och träffa min vänn Annika, vi ska dricka lite vin och äta lite gott. Hon har också en liten dotter så det är mer sällan man ses utan barn nu för tiden, jag tror det har hänt kanske en eller två gånger  sen Molly föddes och senast var det på sommaren. Vin har vi inte heller druckit tillsammans sen före jag var gravid. Så jag ser mycket fram i mot att få dricka lite gott och prata massor skit utan att man har bebisar skrikande brevid en.
Men sen imorgon har vi inga planer, så då tänker jag ta det helt lugnt och njuta av en dag hemme, fast det är roligt med program så behöver man en dag som man inte har något så man bara kan ta det lugn.

Men nu skall jag ta och diska, ha ett trevligt veckoslut!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…