Fortsätt till huvudinnehåll

Måndag

Så var det en ny vecka igen och den här veckan är fullbokad med massor trevligheter.
Veckan har börjat riktigt trevligt, okej den kanske inte började så bra för Molly vaknade 5.15, men jag satte henne i hennes egna säng och gav henne lite leksaker, så fick jag halv sova i en halv timme tills hon började ropa på mig.
Efter lunchen måste vi fara till Sello ( min vinter rock gick sönder igår!), men som tur hittade jag en snygg rock för Halonen, kanske lite dyr, men den var på rea så jag tyckte det var värt det. Sen hoppas vi på att den håller flera vintrar. Valter lyckades också fynda flera saker på rea, måste erkänna att han är faktist ganska bra på att shoppa för att vara man, han lyckades hitta två tröjor och ett par skor. Sen var vi också i prisma och hittade super billiga färska gösfilèr som vi bara måste köpa till middag. Så middagen blev gösfilèr med jordärtskocka, morot, brysselkål och en helt super god burre blanc och med det måste man ju också ha lite kallt vittvin, nami!!

Men nu sover Molly och jag tänker titta på lite Gilmore Girls och äta lite ost som vi också köpte!


Man blir så lycklig av den här lilla glada tösen

Riktigt snygg rock fick jag som tur köpt.

Slurp! Gös hör till en av mina favoritfiskar, men det är tyvärr så dyrt att man äter det helt för sällan.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…