Fortsätt till huvudinnehåll

Måndag

Så var det en ny vecka igen och den här veckan är fullbokad med massor trevligheter.
Veckan har börjat riktigt trevligt, okej den kanske inte började så bra för Molly vaknade 5.15, men jag satte henne i hennes egna säng och gav henne lite leksaker, så fick jag halv sova i en halv timme tills hon började ropa på mig.
Efter lunchen måste vi fara till Sello ( min vinter rock gick sönder igår!), men som tur hittade jag en snygg rock för Halonen, kanske lite dyr, men den var på rea så jag tyckte det var värt det. Sen hoppas vi på att den håller flera vintrar. Valter lyckades också fynda flera saker på rea, måste erkänna att han är faktist ganska bra på att shoppa för att vara man, han lyckades hitta två tröjor och ett par skor. Sen var vi också i prisma och hittade super billiga färska gösfilèr som vi bara måste köpa till middag. Så middagen blev gösfilèr med jordärtskocka, morot, brysselkål och en helt super god burre blanc och med det måste man ju också ha lite kallt vittvin, nami!!

Men nu sover Molly och jag tänker titta på lite Gilmore Girls och äta lite ost som vi också köpte!


Man blir så lycklig av den här lilla glada tösen

Riktigt snygg rock fick jag som tur köpt.

Slurp! Gös hör till en av mina favoritfiskar, men det är tyvärr så dyrt att man äter det helt för sällan.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…