Fortsätt till huvudinnehåll

Slöa dagar!

Här har det varit några riktigt slöa och tråkiga dagar. När det varit så sjukt kallt så har man inte villa gå ut, så vi har bara varit hemma och inte gjort något de senaste dagarna. Dessutom har Valter nu fått den underbara flunssan så han har inte heller orka hitta på så mycket.
Mollys sovande av dagssömnen har inte riktigt gått så bra att sova inne. Fast jag tagit in vagnen och haft henne och sova i den så duger det tydligen ändo inte att sova. Första dagssömnen har gått helt okej, på torsdagen tog den ungefär 30 minuter fören hon somna och då sov hon i nästan en och en halv timme, men andra sömnen vägrade hon somna, och efter en timme gav jag upp. Idag så tog det igen över 30 minuter fören hon somna för första dagssömnen men nu sov hon bar i kanske 50 minuter och igen så vägrade hon somna när hon skulle gå och sova andra dagssömnen. Men hon verkade ändå vara helt pigg hela kvällen ända tills hon skulle äta gröt, halva portionen åt hon jätteduktigt, men så helt plötsligt somnade hon.
Men sen fick hon bada lite så piggnade hon till för en stund, men hon fick nog gå och sova lite tidigare än normalt, så nu hoppas jag bara att hon inte vaknar super tidigt imorgon på morgonen.Zzzzz.....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…