Fortsätt till huvudinnehåll

Slöa dagar!

Här har det varit några riktigt slöa och tråkiga dagar. När det varit så sjukt kallt så har man inte villa gå ut, så vi har bara varit hemma och inte gjort något de senaste dagarna. Dessutom har Valter nu fått den underbara flunssan så han har inte heller orka hitta på så mycket.
Mollys sovande av dagssömnen har inte riktigt gått så bra att sova inne. Fast jag tagit in vagnen och haft henne och sova i den så duger det tydligen ändo inte att sova. Första dagssömnen har gått helt okej, på torsdagen tog den ungefär 30 minuter fören hon somna och då sov hon i nästan en och en halv timme, men andra sömnen vägrade hon somna, och efter en timme gav jag upp. Idag så tog det igen över 30 minuter fören hon somna för första dagssömnen men nu sov hon bar i kanske 50 minuter och igen så vägrade hon somna när hon skulle gå och sova andra dagssömnen. Men hon verkade ändå vara helt pigg hela kvällen ända tills hon skulle äta gröt, halva portionen åt hon jätteduktigt, men så helt plötsligt somnade hon.
Men sen fick hon bada lite så piggnade hon till för en stund, men hon fick nog gå och sova lite tidigare än normalt, så nu hoppas jag bara att hon inte vaknar super tidigt imorgon på morgonen.Zzzzz.....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…