Fortsätt till huvudinnehåll

1-års kalas

Nu är nästan allt städat och diskat efter två stycken födelsedagskalas. På lördagen var det för familjen och idag hade vi för våra vänner. Två riktigt trevliga kalas, Molly klara sig jättebra och var inte alls så gnällig och mamis som jag hade trott att hon skulle vara. Men lite slut är jag, blir ändå så mycket som skall fixas och sedan skall man också hinna ta hand om Molly, så har varit två ganska tunga dagar.
Mycket kaka och massor med presenter har det också blivit. Molly fick massor fina presenter av alla, och faktist inte heller något onödigt. Hon fick till exempel massor med roliga böcker, ett puzzel, en klosslåda, några mjukisdjur, massor fina kläder, ett par super söta gummistövlar och finaste presenten som hon fick var faktist till oss alla tre av Mollys farfar och det är en resa till Frankrike.

Tyvärr så har jag ingen glömt att ta mycket bilder, på lördagen glömde jag helt bort att ta bilder och idag blev det bara några.

Chokladkaka är ett måste på kalasMin sötaste lilla 1-åring


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…