Fortsätt till huvudinnehåll

1-års kalas

Nu är nästan allt städat och diskat efter två stycken födelsedagskalas. På lördagen var det för familjen och idag hade vi för våra vänner. Två riktigt trevliga kalas, Molly klara sig jättebra och var inte alls så gnällig och mamis som jag hade trott att hon skulle vara. Men lite slut är jag, blir ändå så mycket som skall fixas och sedan skall man också hinna ta hand om Molly, så har varit två ganska tunga dagar.
Mycket kaka och massor med presenter har det också blivit. Molly fick massor fina presenter av alla, och faktist inte heller något onödigt. Hon fick till exempel massor med roliga böcker, ett puzzel, en klosslåda, några mjukisdjur, massor fina kläder, ett par super söta gummistövlar och finaste presenten som hon fick var faktist till oss alla tre av Mollys farfar och det är en resa till Frankrike.

Tyvärr så har jag ingen glömt att ta mycket bilder, på lördagen glömde jag helt bort att ta bilder och idag blev det bara några.

Chokladkaka är ett måste på kalasMin sötaste lilla 1-åring


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…