Fortsätt till huvudinnehåll

1-års kalas

Nu är nästan allt städat och diskat efter två stycken födelsedagskalas. På lördagen var det för familjen och idag hade vi för våra vänner. Två riktigt trevliga kalas, Molly klara sig jättebra och var inte alls så gnällig och mamis som jag hade trott att hon skulle vara. Men lite slut är jag, blir ändå så mycket som skall fixas och sedan skall man också hinna ta hand om Molly, så har varit två ganska tunga dagar.
Mycket kaka och massor med presenter har det också blivit. Molly fick massor fina presenter av alla, och faktist inte heller något onödigt. Hon fick till exempel massor med roliga böcker, ett puzzel, en klosslåda, några mjukisdjur, massor fina kläder, ett par super söta gummistövlar och finaste presenten som hon fick var faktist till oss alla tre av Mollys farfar och det är en resa till Frankrike.

Tyvärr så har jag ingen glömt att ta mycket bilder, på lördagen glömde jag helt bort att ta bilder och idag blev det bara några.

Chokladkaka är ett måste på kalasMin sötaste lilla 1-åring


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Sommaren i bilder