Fortsätt till huvudinnehåll

Bloggen får lite lida!

Jag har igen haft helt fullt upp varenda dag den här veckan. Träffa vänner, syskon, 4-årskalas och jobbat, så bloggan har nu åter igen fått lida lite.
Dessutom har jag redan börjat förbereda för flytten. Vi kommer alltså flytta antignen sista mars eller första april. Men tänkte att det kan vara helt smart att börja sakta men säkert gå igenom saker och börja packa, kan ändå inte göra det när Molly är vaken.. Så när Molly sover på dagarna så har jag föröska gå igenom lite saker och sedan på kvällarna har jag varit så slut att jag bara blivit på soffan och tittat på Gilmore Girls.
Tyvärr tror jag också att bloggen kommer lite får bli på sidan om nu i mars. Kommer nog föröska blogga så mycket jag orkar och kan, men tror att det kommer bli ganska mycket packande och fixande för flytten både på dagen och kvällen när Molly sover.

Men sen i april när vi flyttat så lovar jag att jag skall satsa igen mera på bloggen!!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Sommaren i bilder