Fortsätt till huvudinnehåll

Bloggen får lite lida!

Jag har igen haft helt fullt upp varenda dag den här veckan. Träffa vänner, syskon, 4-årskalas och jobbat, så bloggan har nu åter igen fått lida lite.
Dessutom har jag redan börjat förbereda för flytten. Vi kommer alltså flytta antignen sista mars eller första april. Men tänkte att det kan vara helt smart att börja sakta men säkert gå igenom saker och börja packa, kan ändå inte göra det när Molly är vaken.. Så när Molly sover på dagarna så har jag föröska gå igenom lite saker och sedan på kvällarna har jag varit så slut att jag bara blivit på soffan och tittat på Gilmore Girls.
Tyvärr tror jag också att bloggen kommer lite får bli på sidan om nu i mars. Kommer nog föröska blogga så mycket jag orkar och kan, men tror att det kommer bli ganska mycket packande och fixande för flytten både på dagen och kvällen när Molly sover.

Men sen i april när vi flyttat så lovar jag att jag skall satsa igen mera på bloggen!!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…