Fortsätt till huvudinnehåll

I april flyttar vi!!

Det har börjat bli lite trågt i vår lägenhet vi nu bor i och hyran dessutom bara stiger och stiger. Så har börjat kännas att vi borde börja flytta till en trea.
Så för ungefär en månad sen sicka de vi in ansökan till stadens lägenheter, (hade trott att vi måste vänta jättelänge före vi får svar) och vi fick medelande på fredagen att de har en trea på 84 m2 och en nästan 100€ billigare hyra.
Så idag fick vi gå och kolla på den och den var helt super!! Två våningar, bastu och det bästa av allt en egen gård!!! Den var så mycket bättre än vad jag hade vågat tro. Det har just gjorts nytt golv, vari någonslags rörremont, batterina är utbytta och så var det nymålat.
Så vi bestämmde oss genast när vi gick därifrån att vi tar den. Så vi kommer att flytta i april, så nästa månad kommer gå ut till att gå igenom alla saker, slänga eller sälja det man inte mera behöver och att packa ner allt.

Är nu så ivrig att jag skulle villa flytta nu med det samma, har ren hunnit vara inne på Ikeas hemmsida för att kolla lite vad vi måste köpa. Mest av allt längtar jag till att få börja fixa Mollys rum.

Det ända lilla minuset är att det är lite längre bort än var vi nu bor, och ovanför en av de värsta backarna som finns, och vi har ju ingen bil. Nåmen de blir mycket kalorier som bränns varje gång man knuffar upp Molly i vagnen för den backen, kanske jag då äntligen skulle bli av med mina extra kilon!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Sommaren i bilder