Fortsätt till huvudinnehåll

I april flyttar vi!!

Det har börjat bli lite trågt i vår lägenhet vi nu bor i och hyran dessutom bara stiger och stiger. Så har börjat kännas att vi borde börja flytta till en trea.
Så för ungefär en månad sen sicka de vi in ansökan till stadens lägenheter, (hade trott att vi måste vänta jättelänge före vi får svar) och vi fick medelande på fredagen att de har en trea på 84 m2 och en nästan 100€ billigare hyra.
Så idag fick vi gå och kolla på den och den var helt super!! Två våningar, bastu och det bästa av allt en egen gård!!! Den var så mycket bättre än vad jag hade vågat tro. Det har just gjorts nytt golv, vari någonslags rörremont, batterina är utbytta och så var det nymålat.
Så vi bestämmde oss genast när vi gick därifrån att vi tar den. Så vi kommer att flytta i april, så nästa månad kommer gå ut till att gå igenom alla saker, slänga eller sälja det man inte mera behöver och att packa ner allt.

Är nu så ivrig att jag skulle villa flytta nu med det samma, har ren hunnit vara inne på Ikeas hemmsida för att kolla lite vad vi måste köpa. Mest av allt längtar jag till att få börja fixa Mollys rum.

Det ända lilla minuset är att det är lite längre bort än var vi nu bor, och ovanför en av de värsta backarna som finns, och vi har ju ingen bil. Nåmen de blir mycket kalorier som bränns varje gång man knuffar upp Molly i vagnen för den backen, kanske jag då äntligen skulle bli av med mina extra kilon!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…