Fortsätt till huvudinnehåll

I april flyttar vi!!

Det har börjat bli lite trågt i vår lägenhet vi nu bor i och hyran dessutom bara stiger och stiger. Så har börjat kännas att vi borde börja flytta till en trea.
Så för ungefär en månad sen sicka de vi in ansökan till stadens lägenheter, (hade trott att vi måste vänta jättelänge före vi får svar) och vi fick medelande på fredagen att de har en trea på 84 m2 och en nästan 100€ billigare hyra.
Så idag fick vi gå och kolla på den och den var helt super!! Två våningar, bastu och det bästa av allt en egen gård!!! Den var så mycket bättre än vad jag hade vågat tro. Det har just gjorts nytt golv, vari någonslags rörremont, batterina är utbytta och så var det nymålat.
Så vi bestämmde oss genast när vi gick därifrån att vi tar den. Så vi kommer att flytta i april, så nästa månad kommer gå ut till att gå igenom alla saker, slänga eller sälja det man inte mera behöver och att packa ner allt.

Är nu så ivrig att jag skulle villa flytta nu med det samma, har ren hunnit vara inne på Ikeas hemmsida för att kolla lite vad vi måste köpa. Mest av allt längtar jag till att få börja fixa Mollys rum.

Det ända lilla minuset är att det är lite längre bort än var vi nu bor, och ovanför en av de värsta backarna som finns, och vi har ju ingen bil. Nåmen de blir mycket kalorier som bränns varje gång man knuffar upp Molly i vagnen för den backen, kanske jag då äntligen skulle bli av med mina extra kilon!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…