Fortsätt till huvudinnehåll

Många trevligheter!

Här går dagarna igen helt för snabbt, vi har haft massor med trevligt program, men börjar känna mig lite slut för har inte haft en helt ledig dag som man bara varit hemma på länge. Men dagarna går mycket snabbare och är ju nog trevligt med program, för oss alla. Men ibland behöver man nog också en dag som bara är hemma och inte gör något speciellt.
Det vi har hunnit med de senaste dagarna är, varit i Sello, haft rådgivning, varit på mini vinmässa, promenad i den underbara solskenet och haft en Valters kompis på besök.

Igår var vi hos rådgivningen och Molly växer som hon ska, dessutom fick hon tre sycken vaccinsprutor och det tycker hon verkligen inte om. Nu väger Molly 7,490 kg och är 70,2 cm lång, stor flicka har hon blivit. Rådgivnings "tanten" var väldigt imponerad när Molly ren kan sänga en två ords mening och äta med sked, duktig flicka vi har.
Sedan var jag och Valter också igår på mini vinmässa, jag är med i Munskänkarna, och de hade ordnat en minivinmässa, som var riktigt trevlig. Fick smaka på massor goda viner som man kanske inte annors skullle dricka. En väldigt intressant var en Grüner Veltliner från Österriket, är normalt inte ett så stor fan av Grüner Veltlinger men den här var faktist riktigt god.

Idag har vi också hunnit med en hel del, varit ute på en skön promenad i det underbara solskenet, hoppas verkligen det här vädre håller i sig och våren kommer snart, sedan har en Valters kompis varit på middag, det är alltid trevligt med gäster.

Sötnosen vår

Så skönt med lite sol

Gårdagens middag, ribs med batat och chilimajonäs

Mina älsklingar chillar!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Sommaren i bilder