Fortsätt till huvudinnehåll

Många trevligheter!

Här går dagarna igen helt för snabbt, vi har haft massor med trevligt program, men börjar känna mig lite slut för har inte haft en helt ledig dag som man bara varit hemma på länge. Men dagarna går mycket snabbare och är ju nog trevligt med program, för oss alla. Men ibland behöver man nog också en dag som bara är hemma och inte gör något speciellt.
Det vi har hunnit med de senaste dagarna är, varit i Sello, haft rådgivning, varit på mini vinmässa, promenad i den underbara solskenet och haft en Valters kompis på besök.

Igår var vi hos rådgivningen och Molly växer som hon ska, dessutom fick hon tre sycken vaccinsprutor och det tycker hon verkligen inte om. Nu väger Molly 7,490 kg och är 70,2 cm lång, stor flicka har hon blivit. Rådgivnings "tanten" var väldigt imponerad när Molly ren kan sänga en två ords mening och äta med sked, duktig flicka vi har.
Sedan var jag och Valter också igår på mini vinmässa, jag är med i Munskänkarna, och de hade ordnat en minivinmässa, som var riktigt trevlig. Fick smaka på massor goda viner som man kanske inte annors skullle dricka. En väldigt intressant var en Grüner Veltliner från Österriket, är normalt inte ett så stor fan av Grüner Veltlinger men den här var faktist riktigt god.

Idag har vi också hunnit med en hel del, varit ute på en skön promenad i det underbara solskenet, hoppas verkligen det här vädre håller i sig och våren kommer snart, sedan har en Valters kompis varit på middag, det är alltid trevligt med gäster.

Sötnosen vår

Så skönt med lite sol

Gårdagens middag, ribs med batat och chilimajonäs

Mina älsklingar chillar!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…