Fortsätt till huvudinnehåll

Många trevligheter!

Här går dagarna igen helt för snabbt, vi har haft massor med trevligt program, men börjar känna mig lite slut för har inte haft en helt ledig dag som man bara varit hemma på länge. Men dagarna går mycket snabbare och är ju nog trevligt med program, för oss alla. Men ibland behöver man nog också en dag som bara är hemma och inte gör något speciellt.
Det vi har hunnit med de senaste dagarna är, varit i Sello, haft rådgivning, varit på mini vinmässa, promenad i den underbara solskenet och haft en Valters kompis på besök.

Igår var vi hos rådgivningen och Molly växer som hon ska, dessutom fick hon tre sycken vaccinsprutor och det tycker hon verkligen inte om. Nu väger Molly 7,490 kg och är 70,2 cm lång, stor flicka har hon blivit. Rådgivnings "tanten" var väldigt imponerad när Molly ren kan sänga en två ords mening och äta med sked, duktig flicka vi har.
Sedan var jag och Valter också igår på mini vinmässa, jag är med i Munskänkarna, och de hade ordnat en minivinmässa, som var riktigt trevlig. Fick smaka på massor goda viner som man kanske inte annors skullle dricka. En väldigt intressant var en Grüner Veltliner från Österriket, är normalt inte ett så stor fan av Grüner Veltlinger men den här var faktist riktigt god.

Idag har vi också hunnit med en hel del, varit ute på en skön promenad i det underbara solskenet, hoppas verkligen det här vädre håller i sig och våren kommer snart, sedan har en Valters kompis varit på middag, det är alltid trevligt med gäster.

Sötnosen vår

Så skönt med lite sol

Gårdagens middag, ribs med batat och chilimajonäs

Mina älsklingar chillar!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…