Fortsätt till huvudinnehåll

Små stressigt

Här är det lite små stressigt. Nämligen Molly har kalas på veckoslutet och allt borde hinnas fixas, lagas, pyntas och bakas före de. Det skulle inte bli så stressigt om jag inte nu skulle behöva jobba, men jag jobbade igår lunch (11-18) så dit gick hela dagen och idag börjar jag kl. 17, så måste hinna förbereda massor före de.
Tror nog vi kommer hinna få allt färdigt tills kalaset imorgon, men känns bara som det är så mycket som måst göra och så lite tid kvar. Dessutom är det tydligen min tur att få flunssan nu och det skulle jag verkligen inte ha tid mer, borde ha massor med energi nu.
Men som tur kommer Mollys faster och fabror imorgon hit redan kl. 11 och hjälper till så då har vi lite flera händer.
Dessutom är Molly extra energikrävande nu, vet inte om det är flusssan eller tänder på kommande, men hon är inte riktigt nöjd, så det gör det inte heller lättare att hinna med allt.
Nåjo, men nu skall jag hoppa i duschen och sedan måste vi till butiken och sedan skall de börja bakas lite kaka.
Ha ett trevligt veckoslut!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…