Fortsätt till huvudinnehåll

Små stressigt

Här är det lite små stressigt. Nämligen Molly har kalas på veckoslutet och allt borde hinnas fixas, lagas, pyntas och bakas före de. Det skulle inte bli så stressigt om jag inte nu skulle behöva jobba, men jag jobbade igår lunch (11-18) så dit gick hela dagen och idag börjar jag kl. 17, så måste hinna förbereda massor före de.
Tror nog vi kommer hinna få allt färdigt tills kalaset imorgon, men känns bara som det är så mycket som måst göra och så lite tid kvar. Dessutom är det tydligen min tur att få flunssan nu och det skulle jag verkligen inte ha tid mer, borde ha massor med energi nu.
Men som tur kommer Mollys faster och fabror imorgon hit redan kl. 11 och hjälper till så då har vi lite flera händer.
Dessutom är Molly extra energikrävande nu, vet inte om det är flusssan eller tänder på kommande, men hon är inte riktigt nöjd, så det gör det inte heller lättare att hinna med allt.
Nåjo, men nu skall jag hoppa i duschen och sedan måste vi till butiken och sedan skall de börja bakas lite kaka.
Ha ett trevligt veckoslut!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…