Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosluts planer

Det här veckoslutet har vi trevliga och spännande planer. Vi skall nämligen till Björneborg. Valter släkt har ett ställe där och det skall vara en enorm släktträff. Så Molly får träffa massor av hennes småkusiner som hon kanske annors inte skulle träffa, dessutom får Valter träffa massor släktingar han inte har träffat förut.  Så jag ser framimot mycket god mat, kanske lite vin och så umgås med massor människor.

Får bara se hur Molly klarar av bilresan, det tar ändå nästan tre timmar. Men hoppas att hon nu i alla fall skulle sova en timme och sen blir det väll bara att försöka underhålla henne så mycket man kan. Har blöjväskan full med leksaker, majskrokar och murun. I värsta fall måst man väll ta fram telefonen och låta henne titta på något om det blir helt panik.

Nu skall jag packa och fixa det sista och så skall vi snart fara iväg. Men ni skall ha ett trevligt veckoslut så hörs vi på söndagen eller måndagen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…