Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosluts planer

Det här veckoslutet har vi trevliga och spännande planer. Vi skall nämligen till Björneborg. Valter släkt har ett ställe där och det skall vara en enorm släktträff. Så Molly får träffa massor av hennes småkusiner som hon kanske annors inte skulle träffa, dessutom får Valter träffa massor släktingar han inte har träffat förut.  Så jag ser framimot mycket god mat, kanske lite vin och så umgås med massor människor.

Får bara se hur Molly klarar av bilresan, det tar ändå nästan tre timmar. Men hoppas att hon nu i alla fall skulle sova en timme och sen blir det väll bara att försöka underhålla henne så mycket man kan. Har blöjväskan full med leksaker, majskrokar och murun. I värsta fall måst man väll ta fram telefonen och låta henne titta på något om det blir helt panik.

Nu skall jag packa och fixa det sista och så skall vi snart fara iväg. Men ni skall ha ett trevligt veckoslut så hörs vi på söndagen eller måndagen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…