Fortsätt till huvudinnehåll

En ny rutin

Fakta är nu det att jag inte får mig själv att börja träna, jag tycker inte det är så roligt och hittar inte motivationen.
Men nu har jag kommit på en sak som jag kan göra så jag skulle ens lite röra på mig dagligen, nämligen gå på promenad varje morgon. För morogrna är ganska slöa här hemma, vi brukar inte göra så mycket smart då, så varför inte då gå ut på en liten promenad. Dessutom sen när vi flyttar så finns det på gården en babygunga och sandlåda, så då kan man alltid bli en stund ute och leka efter man gått på promenad, så får Molly också något ut av det. Och före vårt nya hem så finns en helt hemsk backe, den är super brant och tung, jag skulle nog säga att det är ganska bra träning att knuffa upp vagnen för den backen.
Så nu tänker jag verkligen försöka att jag påriktigt går ut varje dag om vi har tid. Så sku man kunna hoppas att mina dumma extra kilon någong skulle kunna försvinna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…